NAKON VENČANJA SLOBE I JELENE OGLASIO SE NJIHOV KUM: Otkrio detalje crkvenog obreda, pa spomenuo da prave GALA SVADBU! Evo i kad
Foto: Printscreen, Kurir televizija

sve najbolje

NAKON VENČANJA SLOBE I JELENE OGLASIO SE NJIHOV KUM: Otkrio detalje crkvenog obreda, pa spomenuo da prave GALA SVADBU! Evo i kad

Stars -

Slobodan Radanović i Jelena Đurić venčali su se u tajnosti u manastiru Svete Trojice u Dubnici.

Poznati par odlučio je da se venča u tajnosti, kako bi na leto napravio gala svadbu, otkrio je za Kurir televiziju kum Slobodana Radanovića, Goran Lečić.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

- Nema poseban razlog zašto su krili da se venčavaju, osim što su hteli da to bude u tajnosti i to van grada. Često smo ovde, a Slobi se svideo naš kraj koji ima mnogo manastira, a oni su dosta pobožni. Hteli su da crkveno venčanje obave u tajnosti, a na kraju i nije baš ispalo da je u tajnosti - kaže Goran Lečić Slobin kum i menadžer.

On je istakao da im u životu želi mnogo dece.

Goran Lečić
foto: Kurir televizija

- Hteli su sam čin venčanja da bude intiman, da bi na leto pravili svadbu sa gostima, na veliko. Želim im sve najbolje u životu i puno dece - rekao je Lečić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

PRAVO IZ CRKVE NA TEZGU: Sloba Radanović rekao Jeleni čvrsto DA, pa napravio HAOS na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track