MORAO SAM DA RADIM NA NJIHOVOM ODNOSU! Mare progovorio o sinovima iz prvog braka, a sve je ŠOKIRALA izjava maćehe Ksenije!
Foto: Dragan Kadić

velika srećna porodica

MORAO SAM DA RADIM NA NJIHOVOM ODNOSU! Mare progovorio o sinovima iz prvog braka, a sve je ŠOKIRALA izjava maćehe Ksenije!

Stars -

Ljubavna priča Saše Miloševića Mareta i njegove supruge Ksenije traje od 2010. godine. Već dvanaest godina uživaju u zajedničkoj sreći i posvećeno odgajaju svog sina Vanju. Pa ipak, i Maretovi sinovi iz prvog braka sastvani su deo njihovog života.

Supruga Saše Miloševića Mareta s ljubavlju je prihvatila ulogu maćehe i svojim primerom pokazala da deca mogu biti spremna da prihvate novu osobu u životu njihovog roditelja, onda kada se ta osoba posvećeno trudi.

Saš Milošević Mare, Ksenija Milošević
foto: Aleksandar Jovanović

- Ne mogu reći da nisam radio na tome da se moja deca i Ksenija slažu. Srećan sam što je Ksenija uvek imala razumevanja za moj prethodni život iz kog, hvala Bogu, imam dva sina. Lagano je, bez pretencioznosti, izgradila veoma lep odnos s njima. Ognjen i Luka prvo su nju potpuno prihvatili, a onda i brata, kog su i priželjkivali. Vanja je uneo opšte olakšanje u naše odnose. On je, bukvalno, dete ljubavi koje raste okruženo ljubavlju - rekao je svojevremeno Mare, dok je supruga Saše Miloševića Mareta otkrila da su joj Luka i Ognjen posvećeno pomagali oko podizanja sina Vanje.

- Maretovi sinovi su mi mnogo pomagali u svim poslovima oko Vanje kada je još bio beba, a i danas su veoma brižni. S druge strane, veoma mi je značilo i iskustvo mog supruga, jer je Vanja meni prvo dete.

Sa Ksenijom koja je već 12 godina prisutna u životu njihovog oca, Luka i Ognjen imaju divan odnos, a ona ne krije da prema njima gaji veliku ljubav i razumevanje.

Saš Milošević Mare, Ksenija Milošević
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Story/Hallo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track