04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

iskren

PETAR GRAŠO OTKRIO ŠTA NJEGOV TAST TONČI HULJIĆ ZAISTA MISLI O NJEMU: Trudimo se da ne maltretiramo ljude našim životima!

Stars -

Petar Grašo imao je nastup u Beogradu za dan zaljubljenih. On je za televiziju Kurir oktrio kako se oseća povodom toga što postaje otac, da li je dobio neki posoben poklon, kako iznenađuje svoju lepšu polovinu i da li pu prija što ga upoređuju sa Oliverom Dragojevićem.

- To je jedna uloga sa kojim se čovek u potpunosti ostvaruje. To je nešto za šta ne možeš da znaš kako ćeš da se osećaš. Svakako, ne možeš da znaš nešto takvo. Kada dođe dete nadam se da ču mu pružiti onu ljubav koju su pružili meni moji - rekao je Petar Grašo za Kurir televiziju.

Petar Grašo
foto: Kurir/Maša Kostić

Grašo je progovorio i o Danu zaljubljenih, a rekao je i da nije ništa dobio za Dan zaljubljenih.

- Nisam dobio nikakav poklon. Spremao sam se za nastup. Stvarno sam srećan, jer ovo (pevanje) nije moj posao, nego moja ljubav. Nisam patetičan, ali sam romantičan - kaže Petar Grašo.

Petar Grašo, Tonči Huljić, Hana Huljić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Petar Grašo misli da je porodica njegove izabranice Hane (ćerka Tončija Huljića) zadovoljna njenim izborom, odnosno zetom.

- Svi smo izuzetno srećni. Trudimo se da ne maltretiramo ljude sa našim privatnim problemima. Tonči je brilijantan autor, brilijantan čovek, koji želi da njegovo delo priča. Da li su zadovoljni zetom? - Pretpostavljam da jesu - rekao je Grašo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track