ANASTASIJA I ĐORĐE SU ŽIVELI U DUPLEKSU OD 750.000 €! Više nisu zajedno, a evo kome ostaje luksuzan stan od 200 KV na Dorćolu
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Paparazzolov

podela imovine

ANASTASIJA I ĐORĐE SU ŽIVELI U DUPLEKSU OD 750.000 €! Više nisu zajedno, a evo kome ostaje luksuzan stan od 200 KV na Dorćolu

Stars -

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, raskinula je petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli. Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost.

Kako Kurir saznaje od izvora, u dupleksu na Dorćoli, gde je par živeo, od sad će živeti Đorđe, dok se Anastasija preselila kod mame Cece Ražnatović.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Zorana Jevtić, printscreen/paparazzo lov

Podsetimo, oni su stan na Dorćolu platili paprenih 750.000 evra. Njihovo ljubavno gnezdo prostiralo se na čak 200 kvadrata, a stan su papreno platili 750.000 evra, uzme li se u obzir da je reč o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - rekao je izvor nedavno za medije.

Njima su komšije bile velika srpska imena, a između ostalih i glumac Miloš Biković.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs

Bonus video:

00:58

Anastasija Ražnatović pravi pitu s mesom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track