ŠABAN ŠAULIĆ PREDOSETIO JE SVOJU SMRT?! Žurio je, bio ljut, NIJE SPAVAO celu noć, a onda je uradio nešto što NIKAD nije pre
Foto: Pritnscreen/Facebook

3 godine od smrti kralja narodne muzike

ŠABAN ŠAULIĆ PREDOSETIO JE SVOJU SMRT?! Žurio je, bio ljut, NIJE SPAVAO celu noć, a onda je uradio nešto što NIKAD nije pre

Stars -

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je u saobraćajnoj nesreći na današnji dan 2019. godine u Nemačkoj kada se vraćao sa nastupa.

Kobne noći pre tri godine, pored pevača, poginuo je i klavijaturista Mirsad Kerić, a Šabanov kum Slobodan Bobi Stojadinović srećom je preživeo.

Šaban Šaulić, Grob
foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Stojadinović kobnu noć nikada neće moći da izbriše iz glave i jednom prilikom je ispričao kako je pevač proveo poslednje sate života.

"Rekao mi je da mu dam pojas, rekao sam mu da se ne veže jer sam znao da je to njemu uvek bio problem. On će na to: "Ne, ne, nemoj ti to, pusti. Ja hoću da se vežem za svaki slučaj". Nešto je žurio, bio je ljut na mene što ga nisam probudio, samo tri minuta kasnio. Nije spavao uopšte, došao je do moje sobe i lupao na vrata. Čekao u holu i čim nas je video, odmah je izašao i bacio cigaretu, što nikad nije radio", prisetio se Bobi za beogradske medije.

Šaban Šaulić, Bobi Stojadinović
foto: Kurir

kurir.rs

Bonus video:

00:43

Poznatom kuršumlijskom pevaču Goranu Spasojeviću Šaban Šaulić devedesetih napisao popularnu pesmu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track