SNEŽANA DIVAC O SEKSUALNOM NASILJU: Ćerka Petra ima TRAUME za ceo život zbog Saveljića, a sad njene reči odzvanjaju GLASNO i JASNO
Foto: Pritnscreen/Instagram

podrška za sve žene

SNEŽANA DIVAC O SEKSUALNOM NASILJU: Ćerka Petra ima TRAUME za ceo život zbog Saveljića, a sad njene reči odzvanjaju GLASNO i JASNO

Stars -

Snežana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlade Divca i majka Petre Divac, koja je u centru skandala kada se saznalo da ju je bivši fudbaler Niša Saveljić seksualno uznemiravao, dala je podršu novinarki Magdi Janjić na Tviteru.

Naime, Magdi Janjić javno otkrila da je bila seksualno zlostavljana kada je imala osam godina, a potom je izbrisala svoj nalog. Međutim, Snežana joj je odmah dala podršku.

- Ne samo žene, nego i svi muškarci, koji se ne slažu sa bilo kojom vrstom seksualnog nasilja, treba da stanu uz žene. I glasno i jasno. Mnogo mi je žao, ali mnoge moje drugarice, tek u ovim godinama, imaju hrabrosti da pričaju sta im se desilo. Ali još uvek tiho - napisala je Snežana.

Snežana Divac
foto: Printscreen

Podsetimo, Snežaninu i Vladovu ćerku Petru uznemiravao bivši fudbaler Niša Saveljić, inaće porodični prijatelj. Vlade se zbog njegovog ponaša obračunao sa Saveljićem, a Snežana je odlučila da javno stane uz sve žrtve seksualnog uznemiravanja.

Niša Saveljić, Snežana Divac, Petra Divac
foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić, Instagram

kurir.rs

Bonus video:

02:10

DIVAC I RAĐA ZAVRŠILI U SKADARLIJI: Tamburaši im pevali Olivera, Bajagu i Halida na uvce (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track