MILE KITIĆ NEĆE DA MU ĆERKI FALI DLAKA S GLAVE: Ovo je folker ZABRANIO Eleni, pa je došlo do BURNE SVAĐE?!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

ZARATILI?

MILE KITIĆ NEĆE DA MU ĆERKI FALI DLAKA S GLAVE: Ovo je folker ZABRANIO Eleni, pa je došlo do BURNE SVAĐE?!

Stars -

Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića, uspešno pliva na muzičkoj sceni poslednjih šest godina, ali njenu sve češću želju da nastupa folker i dalje izričito odbija.

Miletove navodne zabrane sve više utiču na odnos koji ima s Elenom, a izvor blizak porodici otkriva da je nedavno došlo do žestokog sukoba među njima nakon što je folker saznao da njegova jedinica planira višemesečnu američku turneju bez njegovog znanja, piše Alo.

- Elena je centar Miletovog sveta otkako se rodila, oduvek je ispunjavao sve njene želje i trudio se da živi kao princeza. Nije se mešao u njen način života do trenutka kada je započela muzičku karijeru. Radovalo ga je što je uspešna, ali se trudio da je zaštiti od estradnih voda. U prvi mah je govorio da će dozvoliti da nastupa kada još malo odraste, ali se njegov stav nije promenio ni posle šest godina što je i dovelo do ove poslednje, burne svađe - kaže izvor, i nastavlja:

Mile Kitić
foto: Ana Paunković

- Elena se već duže vreme oseća dovoljno odraslom i zrelom da sama donosi odluke, pa je predlog svojih saradnika da krene na turneju sa Vojažom i drugim mladim reperima prihvatila bez prethodne konsultacije s ocem. Ako se uzme u obzir da su za Mileta bili stresni njeni retki nastupi u trajanju od sat vremena, jasno je zbog čega je poludeo kada je saznao da njegova mezimica planira višemesečnu turneju na drugom kontinentu - kaže izvor, koji demantuje folkerove tvrdnje da se ne meša u ćerkinu karijeru.

- Mile i privatno, ali i u javnosti odražava sliku kul oca koji je s ćerkom prvenstveno prijatelj. Ipak, istina je malo drugačija jer je se on pribojava da bi neko mogao da je povredi ili uznemiri na nastupima i turnejama. Iako je Elenu pustio da izabere saradnike i pevače s kojima će snimati, uvek se pobrine da svima da do znanja da njegovoj ćerki ne sme da fali dlaka s glave. Mile je imao svoje ljude koji su kontrolisali situaciju u nekoliko klubova u kojima se Elena pojavila kao gostujući pevač a da to nije ni znala - navodi izvor koji veruje da će to biti slučaj i na američkoj turneji.

- Kao što to uvek bude, Mile će učiniti sve da usreći Elenu i na kraju je pustiti na turneju kako bi izgladili odnos, ali nema sumnje da će pratiti svaki njen korak i iskoristiti sva svoja poznanstva da bi je zaštitio. Elena je rođena za scenu i vreme je da je pusti van staklenog zvona da ne bi trajno narušio njihov odnos - zaključuje izvor.

Mile Kitić, Elena Kitić, Marta Savić
foto: Dragana Udovičić, ATA Images, Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Bonus video:

00:15

Elena Karić objavila detalje obreda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track