NOVI POTEZ NIŠE SAVELJIĆA! Evo šta je uradio fudbaler nakon što se saznalo da je muvao DIVČEVU ĆERKU!
Foto: Privatna Arhiva, Dragana Udovičić, Dado Đilas

KRIJE SE

NOVI POTEZ NIŠE SAVELJIĆA! Evo šta je uradio fudbaler nakon što se saznalo da je muvao DIVČEVU ĆERKU!

Stars -

Niša Saveljić i dalje se krije nakon što je Kurir otkrio da je ćerki Vlade Divca Petri slao neprimerene poruke na Instagramu, zbog čega ga je košarkaš išamarao.

Niša Saveljić, Vlade Divac, Petra Divac
foto: Dado Đilas, Printscreen/Instagram

On je zbog skandala, koji se dogodio u decembru, a za koji je javnost saznala, zaključao profil na Instagramu. Njemu su, saznajemo, stizale razne poruke, mnogi su ga osuđivali, a ima i onih koji su mu poručili da se ne vraća u Srbiju, zbog čega je on rešio da bude u kontaktu samo s onima s kojima je blizak.

Saveljić je, inače, blokirao sve profile sa kojima su mu stizale poruke. Inače, pre ovog skandala fudbaler je imao otvoren profil, dok je sada zaključan za sve one koje ga ne prate na ovoj društvenoj mreži.

Niša Saveljić
foto: Printskrin/Instagram

Osim ovog, primetno je i da je svoju profilnu sliku, koju je do sada imao na Instragramu, zamenio ilustracijom sa glavom Bude, što je mnoge iznenadilo.

Niša Saveljić, Petra Divac
foto: Dado Đilas, Instagram

Podsetimo, Petra se prvi put posle skandala oglasila i otkrila šta se zaista dešavalo, kada je našoj redakciji i prosledila prepiske sa Saveljićem.

- Iskreno ne bih voleo da znaju. Baš mi je glupo. Ja ovako iskusan sam se postideo. Prvi put u životu da osetim energiju kod nekog tako mlađeg. Izvini - pisao je fudbaler, a kako Divčeva ćerka nije odgovarala na poruke, nastavio je u svom stilu:

- Bonžur. Iskulira me - slao je Niša košarkaševoj ćerki.

- Eee, ne, u gužvi sam pa nije telefon uz mene - odgovorila je Petra na jednu poruku.

- U Sakramentu sam. Javi se - bio je uporan Saveljić.

Na kraju, kada je shvatila o čemu se radi, Petra je direktno odgovorila Niši, da ne želi da joj piše i da je i dalje u šoku zbog neprijatne situacije u koju ju je doveo.

Petra Divac
foto: Privatna Arhiva

- Ovako, samo hoću da Vam kažem da sam razmišljala dugo o ovoj situaciji. Bila sam u šoku kad smo razmenili onaj telefonski poziv i da sam se u trenutku loše osećala i da sam bila nesnađena da Vam odgovorim drugačije ili kažem nije u redu. Kako je prošlo malo vremena skupila sam hraborist da Vam kažem da nije u redu što ste pomišljali na to, a kamoli da ste hteli i da to ostvarite. Ne znam kako biste se Vi osećali u situaciji da se ovo dešava Vašoj ćerki. Molim Vas, nemojte više da mi pišete - napisala je tada Petra, nakon čega se komunikacija između njih završila.

Ona je sve kasnije ispričala svojim roditeljima, a Vlade je reagovao kada se u decembru prole godine sreo sa bivšim prijateljem, kada je došlo do incidenta u restoranu na Vračaru koji je u vlasništu Dejana Bodiroge.

Vlade Divac, Petra Divac
foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić, Dado Đilas

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:16

VLADE DIVAC SA SUPRUGOM ANOM U CRNOJ GORI: Prikupljaju novac za Narodnu kuhinju u Baru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track