SVI DETALJI DRAME U TITELU! Rodića OBORILA ZAPREŽNA KOLA, udario glavom o kamen, evo kako se sada oseća Veljkov TAST!
Foto: Sonja Spasić

SAZNAJEMO

SVI DETALJI DRAME U TITELU! Rodića OBORILA ZAPREŽNA KOLA, udario glavom o kamen, evo kako se sada oseća Veljkov TAST!

Stars -

Tast Veljka Ražnatovića Bogdan Rodić doživeo nesreću u Titelu. On je udario glavom o kamen nakon što se konj otrgao kontroli i povukao zaprežno vozilo, koje ga je oborilo na zemlju, saznaje Kurir.

Iako su prve informacije bile da je otac Veljkove supruge Bogdane Ražnatović u teškom stanju, ispostavilo se da je u pitanju lakša nezgoda, ali da je radi detaljnih analiza zadržan u bolnici. Porodica je u prvom trenutku bila u strahu, ali im je bilo lakše kada su im lekari rekli da nema razloga za brigu i da nema potrebe da Bogdana operišu.

Bogdan Rodić
foto: Nemanja Nikolić

- Verujte da nema razloga za brigu. Nezgoda se dogodila prošlog utorka. Od tada je Bogdan u bolnici. Sve se desilo brzo - kaže za Kurir blizak prijatelj porodice Rodić i nastavlja:

- Bogdan je s radnikom išao da upregne dva konja. U jednom trenutku Rodić je zaposlenom dao da pridrži kanap kako bi namestio samar, ali se životinja uznemirila i otrgla od radnika. On se uplašio i pustio konopac, nakon čega su zaprežna kola krenula i oborila Bogdana - priča naš sagovornik.

Bogdan Rodić, Danijela Rodić, otac, majka, Svetlana Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović, Titel, miraz
foto: Sonja Spasić

Prema njegovim rečima, Rodić je tada pao i udario glavom o kamen.

- Ta zaprežna kola su ga oborila. Kako se zaneo, tako je glavom udario o veliki kamen. Bio je svestan, a radnik je odmah skočio da mu pomogne. Odmah mu je ukazao prvu pomoć, nakon čega su došli do kuće u Titelu. Tamo je bila Bogdanova supruga Danijela, koja je, kada ga je videla, odmah insistirala da odu u bolnicu. S obzirom na to da je Bogdan udario glavom o kamen, lekari nisu želeli da rizikuju i preporučili su da ostane na posmatranju nekoliko dana - završava naš izvor.

Bogdana Rodić, Bogdan Rodić, Danijela Rodić
foto: Damir Dervišagić

Bogdan, na sreću, nije životno ugrožen, ali ova nesreća je uznemirila njegove ćerke Bogdanu, Bojanu, koja je u vanbračnoj zajednici s Mirkom Šijanom, i Natašu. I one su odahnule kada su im lekari rekli da nema razloga za brigu. Na vezi s njima, ali i Danijelom konstantno su bile njihove prije Ceca Ražnatović i Goca Božinovska. U više navrata tokom jučerašnjeg dana smo pokušavali da dobijemo komentar porodica, ali nam niko nije odgovarao.

Ljiljana Stanišić

Bonus video:

00:15

Sestre Rodić objavile video: Mali Željko i Zoran Šijan zajedno u Titelu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track