01:32

KAKAV BLAM! SAŠA MATIĆ ZABORAVIO TEKST SVOJE PESME: Pevačeva reakcija će vas nasmejati do suza!

HIT!

KAKAV BLAM! SAŠA MATIĆ ZABORAVIO TEKST SVOJE PESME: Pevačeva reakcija će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

Stars -

Saša Matić iza sebe ima višedecenijsku karijeru, nekoliko punih Arena i gotovo sva naša srca u stihovima a njegovi nastupi su uvek nezaboravni.

Saša Matić
foto: Promo

U emisiji "Realna priča" pevač je otkrio koje su to njegove pesme najtraženije na nastupima, a potom ispričao i peh koji mu se desio na jednoj privatnoj proslavi.

Saša Matić
foto: Promo

- Najčešće mi traže da pevam "Samo ovu noć". Tu pesmu vole svi, i Beograd i Sarajevo i Zagreb. Ta pesma je baš ušla u narod, traže mi i "Kad ljubav zakasni" - rekao je pevač.

Saša je potom priznao da mu se desilo na jednom privatnom nastupu da je zaboravio tekst svoje pesme.

Saša Matić
foto: Promo

- Ima jedna pesma, zove se "Logično". Desilo mi se na privatnom slavlju u okolini Zagreba gde sam pevao da mi je prišao mladoženja sa željom da otpevam tu pesmu. Ja kažem, može ako znaš tekst - rekao je Saša smejući se pa potom nastavio:

- Mladoženja mi kaže onda kako je moguće da ja ne znam tekst svoje pesme. Znam ja druže da je moja pesma, ali ne znam je. Ja ovim mojima iz benda kažem onda da mi daju samo početak, posle se snađem - ispričao je Saša.

Saša Matić
foto: Promo

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:55

SKANDAL KOJI JE ZASMETAO SAŠI MATIĆU:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track