MARTA I MILE KITIĆ PRVI PUT ZAJEDNO NA DOMINIKANI: Folker pokazao mišiće, promenio IMIDŽ, pustio SEDE, svi o njima pričaju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

UŽIVANCIJA

MARTA I MILE KITIĆ PRVI PUT ZAJEDNO NA DOMINIKANI: Folker pokazao mišiće, promenio IMIDŽ, pustio SEDE, svi o njima pričaju! (FOTO)

Stars -

Pevačica Marta Savić uživa u lepom vremenu sa suprugom Miletom Kitićem u Dominikanskoj Republici.

Poznati bračni par pokazao je u kakvim predelima provodi vreme, a oboje su isprovocirali izazovnim fotografijama. Mile Kitić nedavno je napunio 70 godina, a svi komentarišu koliko dobro izgleda, pa i njegovu promenu. Mile je pustio sedu bradu i dobio brojne pohvale.

Martin izgled takođe su svi hvalili na društvenim mrežama. Inače, pevačica je nedavno pohvalila muža, pa otkrila da će joj se pridružiti u domu na Dominikani.

Mile Kitić
foto: Printscreen/Instagram

"Dolazi prvi put ovde, u Dominikanu, navikao je da je sve završim sa majstorima i svim problemima, a on samo da dođe i uživa. Nije mu se dopalo baš što mora toliko da putuje dugo, putuje mnogo, ali uspela sam da ga nagovorim i nadam se da će mu se dopasti koliko i meni. Mora malo da odmori, on voli da radi, ali mislim sad je vreme da se malo opusti i da malo uživa", rekla je Marta pre nego što je Mile došao kod nje.

Podsetimo, Mile je 25 godina stariji od Marte, a zajedno imaju ćerku Elenu.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

04:17

MILE KITIĆ ISKRENO O BRAKU SA MARTOM SAVIĆ! Priznaje čime ga je osvojila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track