MAJA BEROVIĆ ZA POROĐAJ U LUKS KLINICI ISKEŠIRALA 7.000 EVRA! Pevačica rodila sina, a evo koje sve usluge ulaze u BAHATU CIFRU!
Foto: Printscreen/Instagram

ŠIROKO

MAJA BEROVIĆ ZA POROĐAJ U LUKS KLINICI ISKEŠIRALA 7.000 EVRA! Pevačica rodila sina, a evo koje sve usluge ulaze u BAHATU CIFRU!

Stars -

Maja Berović se porodila u noći između nedelje i ponedeljka u bolnici u Austriji, u gradu Gracu, a sinu su ponosni roditelji dali ime Lav.

Poznato je da pevačica živi na relaciji Beograd-Grac, a kako se znalo, preglede nije vodila u Srbiji, već u ovom austrijskom gradu. Upravo zbog toga, ona se nije porodila kao njene koleginice u privatnim klinikama u Beogradu, već želi da je porodi doktorka koja joj vodi trudnoću u Gracu.

Izvor blizak pevačici otkrio je za 24sedam u kojoj poznatoj privatnoj klinici će se poroditi Berovićeva, kao i da će tamo imati sav mogući komfor tokom boravka u bolnici. Naravno, za velike pare.

Berovićeva je navodno platila porođaj čak 7.000 evra, a svaki dan preko predviđenog koji ulazi u ovu cenu, koštaće je 510 evra.

Maja će moći da bude potpuno spokojna u ovoj bolnici, ali i da uživa u luksuzu kao da je u banji. Ovu kliniku izabrala je, dodaje naš sagovornik, i zbog toga što postoji mogućnost dolaska frizera, manikira i pedikira u bolničku sobu, kao i poseban prostor za meditaciju.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:29

Maja Berović otkrila kog je pola njena beba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track