ŠOK IZJAVA ANABELE O GAGIJEVOJ DEVOJCI! Pevačica otkrila kakva je Đoganijeva izabranica: Njene reči ZATEKLE SVE!
Foto: Ana Paunković

nije štedela reči

ŠOK IZJAVA ANABELE O GAGIJEVOJ DEVOJCI! Pevačica otkrila kakva je Đoganijeva izabranica: Njene reči ZATEKLE SVE!

Stars -

Anabela Atijas progovorila je o novoj devojci bivšeg muža Gagija Đoganija.

Poznato je da su Gagi i Anabela imali buran razvod i još burniji odnos u popularnom rijalitiju, ali izgleda da su se sa dolaskom na svet unuke Mije, Lunine i Markove ćerke, sve nerazmirice u ovoj porodici sredile.

Anabela Atijas
foto: Kurir televizija

Popularni denser Gagi Đogani već neko vreme uživa u ljubavi sa novom devojkom, a Anabela nije štedela reči hvale za ovaj par.

- Mislim da je stvarno našao pravu osobu i da je jako zadovoljan. On je zadovoljan i dobar otac i deca su srećna - kaže Anabela.

Ona je dodala i da je u odličnim odnosima sa zetom Markom Miljkovićem i da je unukica Mija njen glavni fokus.

Anabela Atijas
foto: Kurir televizija

- Ona je divno dete, obožavam je i skroz sam posvećena njoj. Luna me je oduvala kakva je mama, prosto ne mogu da verujem koliko se dobro snašla u celoj situaciji - otkrila je Anabela.

Gostujući u Emisiji Kontrashow na Kurir televiziji, Marko Miljković je otkrio da je, osim loših odnosa u Mijinim prvim danima, sa svojom taštom sada u miru i slozi.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:10

BUDUĆA BAKA ANABELA POKAZALA PRAVO LICE: Pevačica pozirala u prirodnom izdanju, na ovoj KOŽI bi joj pozavidele i MLAĐE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track