ANASTASIJU POSLE RASKIDA SPOPADAJU MUŠKARCI! Ražnatovićka ima udvarače, isplivala prepiska šta joj šalju otkad je SLOBODNA!
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

šok

ANASTASIJU POSLE RASKIDA SPOPADAJU MUŠKARCI! Ražnatovićka ima udvarače, isplivala prepiska šta joj šalju otkad je SLOBODNA!

Stars -

Nakon što je raskinula vezu sa Đorđom Kuljićem Anastasija Ražnatović ne može da se odbrani od udavrača. Pevačici se na Instagramu nabacuju muškarci koji žele da joj stave do znanja da im se dopada. Jedan je otišao korak dalje i dostavio nam prepisku koju joj je poslao.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Poruku prenosimo u celosti.

- Hvala Bogu da si ostavila dečka. Ti si najlepša devojka koja postoji, sad mogu da ti se udavram kad te sretnem u gradu. Ja sam pravi muškarac za tebe. Pišem ti sa lažng profila, ali prava osoba će da ti priđe sledeći put, samo da znaš da sam ja - napisao je nepoznati mladić i u potpisu stavio Marko.

Anastasija ra
foto: Printscreen

U razgovoru za Kurir, ovaj mladić nam je potvrdio svoj identitet i potvodio da želi da upozna Cecinu ćerku:

- Nije mi odgovorila i krvo mi je. Ja nisam neki manijak što saleće na Instagramu.Ozbiljan sam dečko i Anastasija mi se jako dopada. Lepa je, mila i želeo bih da je upoznam. Lajkovao sam joj sve slike. Neka mi se javi ako želi - poručio je on.

E.K.

Bonus video:

00:10

Sloba Radanović igra se sa detetom svoje žene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja