EVO ŠTA DŽIDŽA STUDIRA, NA FAKULTETU NE ZNAJU KO JE I ČIME SE BAVI! Bosančeva ćerka šokirala: Tako je i BOLJE!
Foto: Printscreen7Prva

ISKRENO

EVO ŠTA DŽIDŽA STUDIRA, NA FAKULTETU NE ZNAJU KO JE I ČIME SE BAVI! Bosančeva ćerka šokirala: Tako je i BOLJE!

Stars -

Popularna pevačica i ćerka člana žirija "Zvezda Granda", Aleksandra Stojković Džidža, nasledila je talenat na svog oca i već godinama unazad uspešno gradi svoju karijeru.

Džidža, Lazić
foto: Printscreen7Prva

Mnogi tvrde da je talenat samo 5% uspeha, a ova pevačica pored vrednog truda i rada, nakon završene Srednje muzičke škole upisala je studije na Muzičkoj akademiji.

Proslavljena učesnica "Zvezda Granda", nakon višegodišnje pauze aktivno se posvetila učenju, a u jutarnjem programu "Probudi se" otkrila je kako profesori reaguju na njenu popularnost.

- Profesori klasične muzike slabo prate našu estradnu scenu, retko ko tu mene i prepozna i skonta što je meni super, i ne trebaju bolje je- kroz smeh je rekla Stojkovićeva.

Aleksandra Stojković Džidža, Aleksandra Stojković, Džidža
foto: Nemanja Nikolić

Njen nadimak oduvek je bio upečatljiv publici, a iako mnogi misle da joj je to umetničko ime, ovom prilikom je to demnatovala.

- Tata mi je dao taj nadimak. Džidža je igračka na turskom i to mi je nadimak od rođenja. Ljudi misle da mi je to umetničko, scensko ime, ali nije to je od rođenja i tako je ostalo- rekla je ona.

Imali smo prilike da je čujemo i kako repuje u numeri "Ekstaza", koju je snimila sa Ditzom, a njen imidž je pored repovanja takođe izazvao veliki broj komentara, a ono što uvek intrigira javnost jeste kako Bosanac reaguje na to.

- Bili su iznenađeni, ali im se dopalo. Tata kada je čuo njemu je to bilo fantastično. Mene on zeza, kaže da recitujem, ali mu se stvarno dopalo i videćemo za dalje- ispričala je ona.

U poslednje vreme postalo je popularno da pevači obrađuju tuđe pesme i daju im neko novo ruho, a Džidža bi se rado priključila ovom trendu.

- Dogovarali smo se ja i tata već 4 godine da to uradimo ali nikako. Volela bih da imam kaver sa njim- iskrena je bila Aleksandra.

Džidža
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:17

DŽIDŽA I MASTOR DALI SVOJ RIJALITI SUD O BAROVCIMA: Džonatan ima favorita, a za nju se misli da je TOTALNO NESNAĐENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja