TINA IVANOVIĆ PRODAJE KUĆU NA ZVEZDARI ZA 2.000.000 €! Luks nekretnina ima 1.800 metara kvadratna, pevačica otkrila SVE DETALJE!
Foto: Kurir televizija, Printscreen/Halo oglasi

ISKRENA

TINA IVANOVIĆ PRODAJE KUĆU NA ZVEZDARI ZA 2.000.000 €! Luks nekretnina ima 1.800 metara kvadratna, pevačica otkrila SVE DETALJE!

Stars -

Pevačica Tina Ivanović rešila je da oglasi prodaju prostrane nekretnine u kojoj godinama unazad živi sa suprugom Zvezdanom Anđićem.

Naime, pevačica i njen suprug oglasili su prodaju spratne kuće na jednom popularnom sajtu za prodaju nekretnina. Kako su naveli u oglasi, reč je o kući i motelu na smederevskom putu, a stanje objekta je, kako se u oglasu navodi, luksuzno, piše Pink.rs.

Tina Ivanović
foto: Printscreen/Halo oglasi

Njihov kompleks ima čak 1.800 kvadratnih metara kako stambenog, tako i poslovnog prostora, i čak 20 ari placa, za šta Tina i njen suprug Zvezdan traže neverovatnih dva miliona evra!

Poznati bračni par naveo je da njihov stambeno-poslovni kompleks ima i terase, podrum, internet, video-nadzor, garažu, ali i pomoćne objekte.

Tim povodom oglasila se i Tina Ivanović koja je potvrdila saznanja.

- Tačno je, istina je da prodajemo kuću. Iskreno, prevelika je za nas dvoje, šta ćemo mi sami u onolikoj kući? A i teška je za održavanje, mora da se tu posveti dosta vremena, ima dosta posla, a mi smo sami. Želimo da je prodamo i da kupimo nešto manje, da bude taman za nas dvoje... Želja nam je da pređemo u neki mirniji kraj, tihi deo grada, da uzmemo neki plac i sagradimo kučicu za nas dvoje, da ima veliko dvorište... To bismo baš voleli - kaže Tina, a na pitanje ima li potencijalnih kupaca odgovara:

- Ima zainteresovanih, zovu, javljaju se, gledaju... Ali polako, nigde ne žurimo, čekamo najbolju ponudu, pravog kupca - ljubazno je otkrila Tina.

Tina Ivanović, Puls Bara
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:35

TINA IVANOVIĆ IZREŠETALA BAROVCE U PULS BARU! Dala svoj sud o novom ljubavnom paru, a za NJU smatra da je TAKTIČAR I FOLIRANT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track