NEMA KRAJA DRAMI! EGIPĆANIN SE PREDOMISLIO: Mado King zatražio pomoć egipatskih vlasti da što pre vrati ćerku! NASTAVLJA BORBU
Foto: Starsportphoto, Privatna Arhiva, Instagram

afera

NEMA KRAJA DRAMI! EGIPĆANIN SE PREDOMISLIO: Mado King zatražio pomoć egipatskih vlasti da što pre vrati ćerku! NASTAVLJA BORBU

Stars -

Danima je jedna od glavnih vesti u domaćim medijima vest da je Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić, pobegla iz Egipta od svog muža Sajeda Abubakara, poznatijeg kao Mado King, i povela ćerku.

Lea Šekarić, Sajed Abubakr, Jasna Šekarić
foto: Instagram

Nakon što smo ekskluzivno objavili više prepiski između Egipćanina i njegove bivše partnerke, ali i Jasne i Lee, konačno se u medijima oglasila i sama Lea, koja je do detalja ispričala kako je izgledao njen život prethodnih meseci i zašto je ostavila oca svog deteta, Egipćanina Sajeda Abubakara.

Ipak, iako je u početku Sajed tvrdio da on i Lea dosad nisu imali nikakve probleme u braku i da je sve činio kako bi nju i ćerku učinio srećnim, on je istakao i da je trenutno bez novca i da želi da stupi u kontakt s predstavnicima vlasti kako bi ćerku vratio u Egipat.

Lea Šekarić, Sajed Abubakr, Jasna Šekarić
foto: Instagram, Kurir

- Sada ne mogu da dođem u Srbiju kako bih se borio za svoju ćerku. Jasna i Lea su potrošile sav moj novac. Meni je potrebna pomoć predsednika Srbije ili vlade vaše zemlje. Očajan sam, niko mi ne pomaže i ne vidim da je iko na mojoj strani. Borim se sam. Trenutno sam na ulici jer su me Lea i Jasna ostavile bez novca u džepu, potrošile su sve moje pare. Ali boriću se da ponovo zagrlim svoju ćerku - rekao je on za Kurir.

Iako nas je obavestio da više neće davati izjave u srpskim medijima jer vidi da mu niko ne pomaže, on je, kako ekskluzivno saznajemo, nastavio borbu za svoju ćerku, pa je tako kontaktirao sa ministarstvom inostranih poslova u Egiptu i dostavio im izveštaj kako bi ih detaljno upoznao sa svojim slučajem, koji je danima tema broj jedan u srpskim medijima.

Mi smo kontaktirali sa Sajedom kako bismo proverili ovu informaciju.

- Tačno je! - kratko nam je poručio.

Sajed Abubakr, Mado King, Lea Šekarić, Jasna Šekarić
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:31:57

SCENIRANJE SABAN SPECIJAL CELA EMISIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track