JA NE KOPIRAM, JA ĆAPIM! Svi bruje o čizmama Cece i Anastasije, folk zvezdu BAŠ BRIGA! Na pitanje o Bogdanu dala je TOP odgovor
Foto: ATA Images

RAZVEZALA

JA NE KOPIRAM, JA ĆAPIM! Svi bruje o čizmama Cece i Anastasije, folk zvezdu BAŠ BRIGA! Na pitanje o Bogdanu dala je TOP odgovor

Stars -

Modni odabiri naših javnih ličnosti uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a kako su u toku snimanja najgledanijeg muzičkog šoua u regionu "Zvezda Granda", sve oči su uprte odevne kombinacije članica našeg žirija.

O stajlingu Cece Ražnatović dosta se komentarisalo, a pravi bum je nastao kada se njena ćerka Anastasija pojavila u jako sličnom izdanju u jednoj emisiji.

Anastasija Ražnatović
foto: ATA Images

Ona je tada otkrila kako je majci ranije najavila šta je isplanirala da obuče, kao i da je ta situacija iznervirala. Pre početka današnjeg snimanja, Ceca je otkrila svoju stranu ove priče.

- Nije se Anastasija svađala, meni je to bilo jako duhovito jer ona kada je videla fotografije rekla je: "E, super skinula si mi stajling", ja kažem: "Majke mi, nisam znala". Hoće to kada imate dve javne ličnosti u kući, pa vam se dešavaju takve stvari - odgovorila je Ražnatovićka, pa se našalila i na opasku da iskopirala.

Anastasija Ražnatović
foto: ATA Images

- Ne iskopiram, nego ćapim - sa osmehom je rekla članica žirija, pa dodala kako nema potrebe da krade odeću jer je sve u njenoj kući.

Pripadnici sedme sile nisu odleli da je ne pitaju za odnos sa bivšim dečkom Bogdanom Srejovićem, a njenoj reakciji niko se nije nadao.

- Bogdana je moja snajka i ona živi sa mnom - odlazeći je odbrusila Ceca.

Ceca Ražnatović
foto: ATA images

Kurir.rs/K.Đ/Grandonline

Bonus video:

00:12

Ceca na pustom ostrvu: Pevačica prošetala atribute na Maldivima, nema ni trunku Šminke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja