04:20

Milica Pavlović bacila oko na pevača: On mi se dopada, volim mlađe!

PRIZNALA

MILICA PAVLOVIĆ BACILA OKO NA POZNATOG PEVAČA: Poslao mi je poruku, dopada mi se, ja volim MLAĐE! Evo o kome je REČ! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Milica Pavlović poznata je po svojim izazovnim izdanjima, a ovaj put su svi gledali i njene izvajane noge.

Pavlovićeva je obukla haljinu čiji je donji deo u printu tanga gaćica, čime je samo rasplamsala maštu svima koji su je videli. Ona je u provokativnoj kombinaciji nastupa, a otvoreno je priznala i koji pevač joj se dopada.

Milica Pavlović
foto: ATA Images

U pitanju je mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž.

"Obožavam njegovu muziku. Nikada mu neću zaboraviti kada je bila aktuelna tema kada mi je poslao poruku. Baš mi je to značilo, a ja sam osoba koja pamti te stvari, ceni i zna duplo da vrati. Podržavam ga zato što je vizionar, a kako sam čula, sada radi na nekoj seriji. Navijam za njega. Mlad je, elokventan, dopada mi se - rekla je Pavlovićeva za Kurir televiziju i dodala da voli mlađe muškarce.

Milica Pavlović
foto: Kurir Televizija

- Kada niste imali toliko susreta sa zmijama, ne obraćate pažnju... Te zmije vam se čine kao da će vas svakom momenta napasti i vi ćete se izgubiti, a što se više držite svog fokusa, njih je sve manje. Prošlo je 11 godina i te zmije su i dalje na dnu - progovorila je Milica kada su je pitali da li je estrada "zmijarnik".

Milica Pavlović
foto: ATA Images

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:24

Milica Pavlović pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track