03:28

Uslovila bivšeg muža: Ako nađe novu ženu ona mora da ispoštuje OVO NJENO PRAVILO!

pošteno

GOGA SEKULIĆ POTPUNO ŠOKIRALA! Uslovila bivšeg muža: Ako nađe novu ženu ona mora da ispoštuje OVO NJENO PRAVILO!

Stars -

Pevačica Goga Sekulić vraća se svom poslu i čak posle prebrođenog razvoda kako kaže sad je jako srećna.

Pevačica je navela da je bila u jako dobrim odnosima sa Marina Tucaković i da je ostala u kontaktu sa njenim sinovima.

- Teško mi je jer smo mi bile u jako dobrim odnosima i ja sam ostala u kontaktu i sa Laćom i sa Futom. Ona je ovako kao žena da kažem Beograđanka, lafčina i išla je ispred svih. Kad mi neko šalje od pesama "Sunce sija, trava raste" ja to ne mogu da pevam, da se neko ne uvredi, ali ova žena je bila ispred svog vremena - rekla je pevačica.

Istakla je da daljina bila najveći razlog razvoda sa Urošem Darmanovićem.

- Prosto ta neka daljina. On je u Švajcarskoj, a dete je u Beogradu. Iz nekih naših ličnih razloga koje ne želimo da iznosimo moralo je tako da bude. Nit je meni lako da budem sama sa detetom, nit je njemu lako da bude tamo sam. Da ne bi dolazilo do nekih rasprava, tenzije i loše atmosfere zarad sreće našeg sina mi smo odlučili da ostanemo prijatelji - istakla je pevačica.

Goga Sekulić
foto: ATA images

Dodala je da je jako teško bilo reći roditeljima, s obzirom da se niko u njenoj familiji nikad nije razveo.

- Negde je realno bilo da će to da se desi, a sa druge strane nije ni lako. Posebno treba reći roditeljima, manje više šta će ko da kaže, ali s obzirom da su moji 50 godina u braku i da se niko nije razveo u familiji, eto izgleda da sam ja izrod - rekla je pevačica.

Pevačica je takođe dodala da su u veoma dobrim odnosima i da su čak bili u istoj kući za leto i ponašali se kao familija.

- Ako dete živi sa majkom negde i pripada da bude i majka staratelj, a otac da ga viđe kad god poželi. Mi nismo imali problem, jer smo iako smo se dogovorili na leto da nemamo ništa emotivno. Bili smo zajedno na letovanju i u istoj kući na moru i funkcionisali smo kao familija - rekla je pevačica.

Goga Sekulić
foto: Kurir televizija

Ne smeta joj da Uroš nađe nekog, već je samo zanima kakva će ta osoba biti prema njenom sinu.

- Taj neko ako se bude pojavio da bude dobar prema našem sinu i ništa me drugo ne zanima - istakla je pevačica.

Goga Sekulić
foto: ATA images

Istakla je da ne razmišlja o novoj ljubavi.

- Ne razmišljam o tome, ja uživam sa svojim sinom. Mnogo sam srećna, vraćam se da radim, Vasilije raste i ne čuva ga dadilja više, već baka i deka. Guramo tako sami i lepo nam je - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:48

Goga Sekulić u Sceniranju: Prodala sam kola da bih isplatila pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track