STARLETE VOZE BESNE MAŠINE OD 150.000 € Hvale se POKLONIMA i uživaju u LUKSUZU, a njoj je prijatelj POZAJMIO auto samo za FOTKANJE
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

HIT

STARLETE VOZE BESNE MAŠINE OD 150.000 € Hvale se POKLONIMA i uživaju u LUKSUZU, a njoj je prijatelj POZAJMIO auto samo za FOTKANJE

Stars -

Starlete sa domaće javne scene se redovno hvale na svojim profilima novim besnim mašinama čija je cena paprena.

Neke od njih su dobile automobile na poklon, a ima i onih koji automobile svojih prijateja predstavljaju kao svoje.

Niame, Ana Korać, starleta i bivša zadrugarka, na svom Instagramu često se hvali skupocenim poklonima koje dobija od dečka, a nedavno joj je kupio besnu mašinu.

Starleta je pokazala da ju je partner obradovao, ni manje, ni više, nego skupocenim automobilom marke "Mercedes Benz G Klasa", čije se cena kreće preko 150.000 evra.

Nekadašnja rijaliti voditeljka i starleta Tamara Đurić se često hvali automobilima i poznata je kao neko ko uživa u luksuznim stvarima, a često se na mrežama pohvali svojim pratiocima.

Svima je poznato da je Tamara fan luksuznih vozila, a nedavno je pokazala automobil čija se vrednost novih modela kreće i preko 150.000 evra.

U medijima se spekulisalo da je Iva Grgurić od svog bogatog dečka za šest meseci veze dobila je mercedes G klase koji košta preko 150.000 evra.

Kako smo saznali, automobila je pozajmila od svog prijatelja da bi se fotografisala, a ubrzo je fotografiju skinula sa društvenih mreža.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:19

ANA KORAĆ ZA KURIR PRIZNALA ŠTA JE SVE OPERISALA! Sa 20 godina otišla na prvu operaciju SAMO JE TATA ZNAO DA SAM RADILA GRUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track