03:20

HOĆU DA POBEDIM NA EVROVIZIJI! Aca Lukas žestoko potkačio ostale kandidate

u susret pesmi evrovizije

HOĆU DA POBEDIM NA EVROVIZIJI! Aca Lukas žestoko potkačio ostale kandidate JEDINI FAVORITI MOŽEMO DA BUDEMO ANA STANIĆ I JA!

Stars -

Aca Lukas i njegov tim spremni su da osvoje prvo srpsku, a potom i evropsku publiku, ukoliko pobedi na takmičenju Pesma za Evroviziju koje se održava ove nedelje.

Aca Lukas
foto: Emilija Jovanović/ Espreso

Aca kaže da planira dosta novca da izdvoji za nastup na Evroviziji, njegov menadžer Saša Mirković kaže da su spremni za političke pritiske, a pevačica Kija Kockar nam je otkrila kakva bi bila njena uloga u srpskoj delegaciji u Torinu.

Aca Lukas
foto: Emilija Jovanović/ Espreso

- Zašto su proglašeni favoritima? Dobro, zato što su favoriti. Jedini koji može da bude favorit pre bilo kakvog pojavljivanja pesama smo ja i Ana Stanić ili Goca Tržan, jer su to imena koja obitavaju u ovom estradnom prostoru - kaže Aca Lukas.

Lukas je izražio veliku želju za pobedom.

Aca Lukas
foto: Emilija Jovanović/ Espreso

- Mi ćemo da platimo, ne 30.000 evra, nego 300.000 evra za naš nastup, za našu scenu, jer mi jedini to možemo. Nije prepotentno, nego zvuči onako kako razmišlljam. Hoću da pobedim na Evroviziji. To mi je plan. Taj plan ima možda pola odsto da se ostvari, ali sam ja probao - rekao je Lukas za Kurir televiziju.

1 / 5 Foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:34

Aca Lukas otkrio da ga je Saša Mirković nagovorio da se prijavi za Beoviziju! Razlog je fantastičan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track