NAKON RAZVODA ELENA KARAMAN U ILEGALI! Uvek zavodila MOĆNIKE, a malo ko zna da joj je život obeležila OVA STRAVIČNA TRAGEDIJA!
Foto: Printscreen/Instagram, Sonja Spasić

U ILEGALI

NAKON RAZVODA ELENA KARAMAN U ILEGALI! Uvek zavodila MOĆNIKE, a malo ko zna da joj je život obeležila OVA STRAVIČNA TRAGEDIJA!

Stars -

Nastarija ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman, veliku pažnju javnosti privlači oduvek. Zanimali su je novinarstvo i manekenstvo, a na kraju se opredelila za dizajn enterijera kojim se i danas bavi.

Elena Karaman Karić
foto: Printscreen/Instagram

Elena je svojom lepotom uvek plenila i privlačila mnogo pažnje, a njen ljubavni život je naročito intrigirao.

Naime, Elena se početkom devedesetih godina udala za fudbalera Predraga Peđu Mijatovića sa kojim ima dva sina, Luku i Andreja. Luka je njen prvenac kog je dobila sa samo 19 godina, a njena poruka za njegov 28. rođendan je ganula mnoge.

Elena Karaman, Elena Karić
foto: Damir Dervišagić

– Hvala ti što si me uveo u magično iskustvo koje se zove biti majka. Imala sam samo 19 kad si me blagoslovio svojim bićem. Rasli smo zajedno. Luka, moje prvo magično zvezdano dete, ti predstavljaš čistu ljubav – napisala je Elena.

Nažalost, drugi sin Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom i preminuo je 2009. godine, sa svega 13 godina. Na dan njegovog 26. rođendana Elena je sve ganula dirljivim rečima.

– Na dan rođenja mog drugog sina Andreja, koji nam je došao kao najveća lekcija uvodeći me u carstvo Morgana. Prošlo je 26 godina od duboke intimnosti sa boginjom tame – napisala je ona na Instagramu.

2001. godine došlo je do kraha braka Elene i Peđe, a njihov razvod je bio turbulentan.

Buka oko razvoda se nije stišla, a tu situaciju Elena je iskoristila kako bi sreću pronašla pored kontroveznog biznismena Andrije Draškovića. Kako su ga tada mediji nazivali slovio je za prvog srpskog "plejboja", te je nakon raskida sa manekenkom Tamarom Nikšić uplovio u vezu sa beograđankom iz ugledne porodice.

Rođendan, Andrija Drašković, Elena Karić, Matija Drašković, Punoletstvo
foto: Aleksandar Jovanović, Nebojša Mandić

U njegovom stanu u ulici Đure Đakovića danima su se viđali, a paparaci su imali prilike da ih uslikaju kako ulaze zajedno u zgradu. Da je Elena u svakom koraku bila sa Andrijom, svedoči priča iz beogradskog restorana "Rojal knez" u kome je Drašković upucao Surčinca Zvonka Plećića Pleću. Kao krucijalan svedok na suđenju bila je Elena koja je svedočila da je pucao u samoodbrani, međutim osuđen je na nekoliko godina zatvora.

Iz te vanbračne zajednice rodio se sin Matija. Ubrzo su prekinuli vezu, a u međuvremenu, Elena je upoznala Jugoslava Karića, koji je sedam godina mlađi od nje. Sa Andrijom je ostala u prijateljskim odnosima zbog deteta, a porodica Karić nikada nije prihvatila tu njenu vezu. Elena i Jugoslav zakleli su se na večnu ljubav u martu 2005. godine, a u oktobru su dobili sina Simona.

Elena je zatim uplovila u bračne vode sa Jugoslavom Karićem, sa kojim su je upoznali zajednički prijatelji, a kako je Jugoslav neretko isticao, odmah je znao da je ona prava. Njih dvoje su 15 godina bili u braku koji se činio savršen, a onda je kao bomba odjeknula vest da se razvode.

Jugoslav Karić, Elena Karić
foto: Dragana Udovičić

Neko vreme se nagađalo da u braku ne cvetaju ruže, a krajem 2019. godine Jugoslav je pokušao da demantuje te navode. Međutim, ipak je došlo do kraja, a Elena se okrenula životu u ilegali, prirodi, duhovnosti, a u jogi pronalazi svoj mir.

Nakon što se razvela od biznismena Jugoslava Karića, dizajnerka i enterijeristkinja Elena Karaman uživala je u ljubavi sa modnim fotografom Dušanom Reljinom. Naime, kako su pojedini izvori tvrdili, Dušan je otišao poslom u Ameriku, Elena se okrenula svom poslu, a daljina je učinila svoje, preneli su mediji.

Elena Karić
foto: Printscreen

Podsetimo, Elena je najavila da će uskoro početi da prenosi svoje znanje:

"Polje u kome se izražavam kroz dizajn enterijera i nameštaja i isceljenja prostora i ljudi - kao terapeut energetskih tehnika od Matriks reimprintinga, preko Reikija, Tantre, Samanskih tehnika isceljenja, Homeopatije, Nutricionizma, Terapije Zvukom, Intuitivnog Kanalisanja, Su Joka... Posle skoro deceniju i po intenzivnog hoda na putu duše, edukovanja inicijacija, sakupljanja i praktikovanja drevnih mudrosti odlučila sam da je vreme da se na platformi pored dizajna i healinga nađe i Škola Misterioznih Znanja, na kojoj radim već nekoliko godina. Jezik dizajna je univerzalan, pa su se tako moji poslovni projekti nalazili na raznim meridijanima", pisala je Elena na Instagramu.

Elena Karić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:15

Elena Karić objavila detalje obreda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja