LUDILO DO ZORE: Amar Gile Vesni Zmijanac oteo mikrofon
Foto: Promo/Ivan Stanivuković Zeka

LUDILO DO ZORE: Amar Gile Vesni Zmijanac oteo mikrofon

Stars -

Čim Vesna Zmijanac zapeva, gosti iste sekunde padaju u trans.To je opšte poznato još iz perioda osamdesetih dok je folk zvezda žarila i palila bivšom Jugoslavijom jer važila za seks simbol i pevačicu sa brojnim hitovima.

Poznata pevačica godinama nije radila u Beogradu.

Dva Jelena
foto: Promo/Ivan Stanivuković Zeka

Međutim, došlo je do preokreta kojem se ni ona nije nadala. Uprkos tome što je rekla da neće često pevati u srpskoj prestonici, ona je pogazila reč. Naime, kada je prvi put pre tri meseca nastupila u restoranu „Dva jelena“ u Skadarliji, toliko je bila oduševljena pozitivnom atmosferom, ali i drugačijom klijantelom, da je poželela stalno da peva na tom mestu.

Zbog velikog interesovanja gostiju, Zmijančeva je u jednom od najboljih restorana u Skadarliji peva jednom mesečno od njenog prvog pojavljivanja tu. Ako je suditi po svemu, ove srede i četvrtka napravila opštu pometnju svojim gostovanjem.

Dva Jelena
foto: Promo/Ivan Stanivuković Zeka

Pored brojnih posetilaca, na njen nastup su došli Boban Rajović i Amar Gile Jašarspahić, koji inače slabo izlaze noću. Oni nisu mogli da odole, a da ne čuju Vesnine čuvene pesme "Malo, po malo", "Kraljica tuge", "Nevera moja", "Kunem ti se životom", "Ne kunite crne oči", "Kazni me kazni", "Ja imam nekog, a ti si sam" i mnoge druge.

Dva Jelena
foto: Promo/Ivan Stanivuković Zeka

Amar Gile se u jednom momentu latio mikrofona i zapevao sa Vesnom, te ju je sve vreme grlio i ljubio. Zmijančevoj je bilo puno srce kada je videla mlađe kolege da se raduju njenom uspehu i uživaju u atmosferi koju uvek dovede do usijanja.

Posle Gileta mikrofona se latio i popularni pevač Boban Rajović koji je sa Vesnom odpevao par pesama.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track