01:18

Mili progovorio o mukama koje proživljava od kako je u Grandu: SPOPADAJU ME SAMO MUŠKARCI!

ludilo

SPOPADAJU ME SAMO MUŠKARCI! Mili progovorio o mukama koje proživljava od kako je u Grandu: Stižu mi poruke poput ŠTA RADIŠ LEPI?

Stars -

Poznati kompozitor i muzički producent Aleksandar Milić Mili do sada je uspešno čuvao pojedine detalje iz života, mada je ovaj put otkrio da mu se najviše udvaraju muškarci.

Tokom rubrike "Ti pitaš", voditeljka Ljiljane Stanišić je Miliju postavila jedno zanimljivo pitanje koje je glasilo: Da li vas jure mlade devojke i da li ste bili u nekom iskušenju da prevarite suprugu?

Mili se nije primišljao i brzo je odgovorio da se to nije desilo i da ne bi to uradio, mada na drugi deo pitanja je naveo da ga jure više muškarci.

- Sa pevačicom sigurno nisam jer bi me svaka ta prevara skupo koštala, tako da sigurno nisam. Naravno da ima svakakvih poruka. Najluđe mi je sad kako sam ušao Grand i kako sam krenuo da plešem kao ludak počeli su ovi drugi da mi šalju. Ovi što ne bi trebali da mi šalju i locirali su me kao vidi kako je savitljiv. Koliko hoćeš muškaraca, tako da imam problem u svom imidžu - rekao je muzički producent.

Aleksandar Milic Mili, Sceniranje
foto: Damir Dervišagić

Mili je potom i naveo na koji način mu se javljaju.

- Ludilo, u jedan ujutru mi se javljaju: "Šta radiš lepi?" i deset serca. Gde mene nađe? Tako da moja popularnost je i više nego zanimljiva - naveo je Mili.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:19

Mili čuva ovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja