NAJTEŽA GODINA JE IZA PEVAČICE! Dara Bubamara sa knedlom u grlu o smrti oca: Skupila sam hrabrost zbog tate i rekla sam sebi JEDNO
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

NAJTEŽA GODINA JE IZA PEVAČICE! Dara Bubamara sa knedlom u grlu o smrti oca: Skupila sam hrabrost zbog tate i rekla sam sebi JEDNO

Stars -

Pevačica Dara Bubamara otkrila je da joj je godina koja je za nama bila vrlo teška emotivno jer je izgubila tri drage osobe.

- Kad se vratim u prošlu godinu, to mi je jedna od najtežih godina, iskreno da vam kažem. Prvo, zato što sam izgubila svoju bivšu svekrvu i svekra, mislim oni će meni uvek biti svekar i svekrva. Pa sam onda izgubila oca. Mislila sam a ću to lakše podnela, ali baš sam teško podnela. Ne kažu džabe da su ćerke vezane za oca. Posle smrti tatine sam u Dubai otišla sama i skupila hrabrosti. Rekla sam sebi "Sad ću da budem još jača" jer je moj tata uvek govorio: "Sine, ti si najjača" - rekla je Dara u emisiji "Premijera".

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Dara je nedavno bila u Turskoj gde brojne poznate ličnosti i starlete posećuju plastičnog hirurga. Cene operacija su basnoslovne, ali se poznati sa javne scene vraćaju očigledno zadovoljni svojim izgledom.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:09

Dara Bubamara smanjila nos: Šuška se da je bila kod plastičara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track