SVI KOMENTARIŠU DA JE LAZAR ISTI OTAC! OVAKO JE LUKAS IZGLEDAO NA SVOJOJ SVADBI! Oženio se Sonjom, kitio muziku, a pevali su ONI!
Foto: Vladimi Šporčić, Nenad Kostić

oženio sina

SVI KOMENTARIŠU DA JE LAZAR ISTI OTAC! OVAKO JE LUKAS IZGLEDAO NA SVOJOJ SVADBI! Oženio se Sonjom, kitio muziku, a pevali su ONI!

Stars -

Aca Lukas oženio je sina Lazara Vuksanovića, koji je izgovorio sudbonosno da svojoj izabranici Ani, koja je nakon venčanja uzela prezime Vuksanović.

Njih dvoje venčali su se u crkvi na Karaburmi, a potom je slavlje nastavljeno u jednom beogradskom abijentu. Slavlje je trajalo duboko u noć, a pored mladenaca, najveseliji je bio Lukas. On je sinu i snajki otpevao pesmu za prvi ples, ali i mnoge druge hitove.

Aca Lukas, svadba, Lazar Vuksanović
foto: Nenad Kostić

Mnogi su komentarisali da ih Lazar podseća na oca, i da je Aca na svom venčanju bio isti kao on na svom venčanju, bio je veseo i raspoložen.

1 / 15 Foto: Nenad Kostić

Podsetimo, Lukas se 2010. oženio Sonjom Šašić, a prisustvovali su samo najbliži prijatelji, članovi porodice i kumovi. Oni su se venčali u crkvi svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Građansko venčanje je održano u poznatom prestoničkom restoranu.

Aca Lukas
foto: Vladimir Šporčić

Venčanju su prisustvovali i Saša Popović, Suzana Jovanović, Aco Pejović, pokojni Džej Ramadanovski, Žika Jakšić, Dajana Paunović, Bane Obradović, kao i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je uveličala i svadbeno veselje Lukasovog sina. Mnogi od kolega latili su se mikrofona, a kako se tada pisalo, imali su oko stotinak zvanica.

Aca Lukas
foto: Vladimir Šporčić

Lukas je za tu priliku imao plavo odelo i crne naočare, dok je Sonja odabrala dugu belu haljinu, a izašla je u pratnji ćerke Sofije. O detaljima njihove svadbe dugo se pisalo.

Aca Lukas
foto: Vladimir Šporčić

Podsetimo, Lukas i Sonja su uplovili u emotivnu vezu 2008, da bi samo godinu dana kasnije raskinuli. Posle nekoliko meseci pauze, par se pomirio i verio, a u aprilu 2010. godine stali su na ludi kamen. Naredne godine, 27. avgusta, Vuksanovići su dobili ćerku Viktoriju. Sonji je ovo bio drugi brak, iz prvog sa Željkom Šašićem ima ćerku Sofiju, dok je Aci ovo bio treći brak. Iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Miljanu i sina Lazara, a iz drugog braka ima sina Andriju.

Međutim, njihov brak nije opstaio i stavili su tačku na svoj odnos.

Aca Lukas
foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:52

Ceca zapevala na svadbi sina Ace Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track