ZBOG RATA SANDRA I ANDREJ MELJNIČENKO OTKAZALI SLAVLJE: Gala porodična proslava izostala, ovo su svi DETALJI!
Foto: Profimedia

JUBILEJ U SENCI RATA

ZBOG RATA SANDRA I ANDREJ MELJNIČENKO OTKAZALI SLAVLJE: Gala porodična proslava izostala, ovo su svi DETALJI!

Stars -

Osmi mart je međunarodni Dan žena, ali i rođendan jednog od najbogatijih ljudi današnjice. Ove godine Andrej Meljničenko slavi jubilarni, pedeseti rođendan. Ipak, spektakularne zabave, na kakve smo navikli kada je ruski tajkun u pitanju, neće biti. Razlog je ratno stanje na istoku Evrope.

Sandra Meljničenko, Aleksandra Meljničenko
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako čovek koji ima sve proslavlja rođendan? I šta mu, uopšte, pokloniti? Njegova supruga Sandra najbolje zna koliko je to teško.

Žurke obično priređuju u svojoj zemlji čuda, a imaju ih nekoliko. Mislimo na mega-jahte kojima krstare planetom i silaze među obične smrtnike samo kad moraju. Društvo im prave odabrani gosti, među kojima su svetski poznate ličnosti i manje poznati, ali ultrabogati pripadnici džet-seta.

Sandra Meljničenko, Andrej Meljničenko
foto: Privatna Arhiva Kurir

Dečji rođendani su već druga priča. Za ćerku Taru svojevremeno su napravili slavlje u njihovoj raskošnoj vili u Antibu na Azurnoj obali sa temom Diznijeve „Alise“, a lude žurke pamti i Sandra, kojoj su za rođendane pevale i velike muzičke zvezde, kao što je Dženifer Lopez. Obično su to lude žurke na jahti, daleko od obale i radoznalih pogleda. Umesto paparaca, na par budno motri armija telohranitelja.

Sandra je od supruga za rođendan dobijala neverovatne poklone, od nekretnina do skupocenih umetničkih dela, luksuznih automobila, dijamanata, brilijanata. A šta bi ona njemu mogla da pokloni za jubilarni rođendan? Ipak je to pola veka života.

Aleksandra Meljničenko
foto: Profimedia

Kurir.rs/S.M./Hello

Bonus video:

04:08

RUSIJA KORISTI METODU ANAKONDA STISAK! Vitorović objasnio šta ova metoda ZNAČI i KOJE SU POSLEDICE za Ukrajinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track