JA ĆU ZAUVEK BITI PROBLEM! Ćerka Mileta Kitića ZAINTRIGIRALA javnost porukom, svi se pitaju kome je Elena OVO poručila! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

OBJASNILA

JA ĆU ZAUVEK BITI PROBLEM! Ćerka Mileta Kitića ZAINTRIGIRALA javnost porukom, svi se pitaju kome je Elena OVO poručila! (FOTO)

Stars -

Ćerka Mileta Kitić i Marte Savić, pevačica Elena Kitić, mesecima je u žiži interesovanja zbog emotivne veze sa zadrugarom Franom Pujasom. Njena najnovija objava na Instagramu zaintrigirala je mnoge.

Fran Pujas, Elena Kitić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Mnogi su se zapitali da li Elena poručuje ove reči svojim prijateljima ili svom dečku, sa kojim je nedavno i uhvaćena po prvi put u javnosti, a kako su rekli u emisiji "Paparaco lov", ona je bila ta koja je rezervisana za razmenu nežnosti na ulici.

Elena Kitić, Fran Pujas
foto: Printscreen Paparaco Lov

Ona se nije oglašavala za medije kako bi komentarisala vezu s Franom, a Pujas je po napuštanju rijalitija, u koji se vratio posle kraće pauze, potvrdio zvanično da je s Kitićevom ćerkom u vezi, te da ga je ona dočeka.

Objava Elene Kitić na Instagramu naterala je mnoge da se zamisle:

Elena Kitić
foto: Printskrin/Instagram

"Ja ću zauvek biti problem, zato što ne dozvoljavam da mi ljudi rade šta im se prohte" - stoji na Instagram nalogu Kitićeve.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:12

MILETOVA ĆERKA NIKAD S*KSEPILNIJA! Elena na bini u LATEKS pantalonama, a muškarcima se ZAVRTELO u glavi kad se OKRENULA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja