I POSLE RAZVODA, POKLONI! Jovana Jeremić otkrila šta je dobila od BIVŠEG MUŽA za 8. mart! Voditeljki ne manjka pažnje na DAN ŽENA
Foto: Printscreen/Pink

ISKRENO

I POSLE RAZVODA, POKLONI! Jovana Jeremić otkrila šta je dobila od BIVŠEG MUŽA za 8. mart! Voditeljki ne manjka pažnje na DAN ŽENA

Stars -

Dan žena je dan kada nežnijem polu najbliži obično kupe neki poklon, a mediji su otkrili kako osmomartovsko popodne provodi voditeljka Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink

Jovana je, kao prava žena - pre svega majka, vreme posvetila svojoj ćerki Lei, ali pokloni za praznik nisu izostali:

- Dobila sam baš mnogo poklona, svi su me se setili. Cveće, piće, šolje, nakit, parfemi, sve mi je stiglo danas - rekla je Jeremićeva, a ono što nas je posebno zanimalo je šta joj je poklonio otac njenog deteta od kog se nedavno razvela, a sa kojim je ostala u sjajnim odnosima:

Jovana Jeremić
foto: Kurir/A.J.Panić

- On mi je poklonio cveće i knjigu "Antičke izreke" od Vladete Jankovića - otkrila je Jovana.

Sudeći po naslovu, sigurno je da je poklon pravi pogodak i u Jovaninom stilu.

Pre samo nekoliko dana voditeljka se i zvanično razvela, i tad je govorila za medije:

- Srećno sam razvedena, sve je zavrešno za dva minuta. Sudija je rekao da bi voleo da stalno ima tako jednostavne slučajeve gde se ljudi sve dogovore. Voja i ja smo veliki prijatelji ostali. Sve smo se dogovorili , starateljstvo je pripalo meni. Što se tiče alimentacije, nisam želela da ga maltretiram - ispričala je ona i dodala da je njen bivši i otac njihove ćerke Lee uvek tu da pričuva dete.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink TV

Kurir.rs/S.M./Informer

Bonus video:

00:04

JEDNA JE JOVANA! GOLE BUTINE JEREMIĆKE U JUTARNJEM: Voditeljka priznala da se RAZVODI, a sad zamešala kukovima nasred STUDIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track