SAŠU KOVAČEVIĆA PITALI DA LI ŽELI MILICU TODOROVIĆ ZA SNAJKU! 4 godine bila sa Radetom, a o odgovoru njenog kolege će se pričati
Foto: Damir Dervišagić

NEOČEKIVANO

SAŠU KOVAČEVIĆA PITALI DA LI ŽELI MILICU TODOROVIĆ ZA SNAJKU! 4 godine bila sa Radetom, a o odgovoru njenog kolege će se pričati

Stars -

Pevačica Milica Todorović davne 2009. godine raskinula je vezu sa Radetom Kovačevićem, bratom njenog kolege Saše Kovačevića.

Njih dovje su bili u ljubavi četiri godine, a nakon raskida ostali su u sjajnim odnosima.

Milica Todorović, Rade Kovačević
foto: Damir Dervišagić

Iako su davno stavili tačku na njihovu ljubav, i dalje se priča o relaciji u kojoj su njih dvoje, a njih dvoje se tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" dotakao i sam Saša.

Na pitanje da li bi voleo da mu Milica Todorović bude snajka, Saša je odgovorio:

- To je već nekako završena priča... Stara priča između mog brata i nje, tako da ne bih ulazio u to.

Saša Kovačević
foto: Printscreen/Pink

Inače, Milica se nedavno našla u društvu bivšeg, a kada ga je videla nije ostala ravnodušna. Na snimku se vidi kako Milica vesela prilazi Radetu i peva mu, a uz to ga i grli.

- Gde si, Rade? - rekla je ona.

Ona je jednom prilikom govorila i o bivšim ljubavima, pa je tom prilikom priznala da je sa potencijalnim svekrvama uvek bila u dobrim odnosima, što je je slučaj i dan-danas.

Milica Todorović, Rade Kovačević
foto: Printscreen/Instagram/blog.of.milica

- To nekako ide spontano. Ode jedan, dođe drugi, ali sve svekrve su predivne i dan danas se čujem sa svim svekrvama - kaže pevačica za "Grand online".

- Ja sam živela sa momcima, imala sam tri veze po pet godina, pa ti računaj. Tako da sam ja živela sa njima. Njihove mame su me pazile, kuvale, ja se uvek uklopim u takvu familiju, svi me zavole, što je sjajno - izjavila je ona u "Balkanskoj ulici". — Ja se i dan danas čujem sa svim svojim bivšim svekrvama. I sve svekrve mi kažu: "Ti si za mene jedina snajka koju priznajem!''

Pevačica kaže da je svaka njena ljubav bila drugačija, ali je u jednoj posebno uživala.

- Postoji jedna ljubav koju sam baš onako, živela. Tog gospodina sam baš jako volela i misilim da je on ostavio baš veliki pečat meni na srcu - iskrena je Milica.

Milica Todorović, Saša Kovačević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:07

Milica Todorović završila na infuziji: Pevačica otkrila kako se oseća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track