TANJA JOVIĆEVIĆ ZBOG BEDE HTELA DA SE ZAMONAŠI: Propao joj posao na kruzeru, a onda ZAVRŠILA NA ULICI! Evo ko joj je samo pomogao
Foto: Printscreen/Premijera

tužno

TANJA JOVIĆEVIĆ ZBOG BEDE HTELA DA SE ZAMONAŠI: Propao joj posao na kruzeru, a onda ZAVRŠILA NA ULICI! Evo ko joj je samo pomogao

Stars -

Tanja Jovićević u toku pandemije koronavirusa preživljavala je najgore trenutke u životu, pa je u jednom momentu odlučila i da se zamonaši i svoj život nastavi kao monahinja u manastiru, saznaje Kurir.

Iako je bila na pragu velikog posla koji bi joj rešio stambeno pitanje, taj angažman je propao, a ona je danas ostala na ulici. Bivšu učesnicu rijalitija i nekadašnju pevačicu grupe Oktobar 1864 tada je spasao njen dugogodišnji prijatelj Željko Mitrović, koji joj je ponudio da uđe u "Zadrugu", što je ona oberučke prihvatila. Kako smo saznali, problem je nastao oko jedne nekretnine - i to stana njene majke, koji je ona godinama izdavala, a zatim joj se izjalovila i ponuda za rad na kruzeru, gde je trebalo da zaradi novac, a koji je propao zbog pandemije korone.

Tanja Jovićević
foto: Damir Darvišagić

Pošto se našla u bezizlaznoj situaciji, jedino rešenje koje joj je preostalo bilo je da spas nađe u manastiru daleko od sveta i svetovne vreve, gde bi se posvetila duševnom miru i okajavanju grehova. Ipak, nedugo pre konačne odluke porazgovarala je sa svojim starim prijateljem i saradnikom Željkom Mitrovićem, koji joj je ponudio da uđe u rijaliti i da tako, makar nakratko, zaboravi na probleme u realnom svetu.

Tanja Jovićević, Željko Mitrović
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Ona je u "Zadruzi" boravila donedavno, a budući da nije imala krov nad glavom po izbacivanju iz rijalitija, njoj je opet u pomoć pritekao Željko, koji joj je obezbedio smeštaj u jednom pansionu na Ibarskoj magistrali, u kom se trenutno nalazi.

Tanja Jovićević
foto: Nemanja Nikolić

Jovićevićeva je potvrdila saznanja Kurira.

- Istina je da sam razmišljala o monaštvu. Tu odluku sam donela zato što sam pre pandemije dobila ponudu da odem da radim na kruzeru i zaradim novac. Kada je poslovni ugovor koji je mogao da me izdigne propao, nisam imala kud - rekla je pevačica i dodala:

- Ostala sam bez stana moje mame, ali sam uvek prihvatala situacije u kojima se nalazim. Za to su krivi podstanari koji su živeli u stanu, a nisu ispunjavali svoje obaveze, a ja sam bila u Crnoj Gori. Posle sam ušla u jedan rizičan posao i uložila svoje pare. Bila sam naivna i tako sam sve izgubila. Ipak, i dalje ima dobrih ljudi koji hoće da mi pomognu - ispričala nam je Tanja.

Tanja Jovićević, oktobar 1864, 2008 godina
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

01:38:18

SCENIRANJE 06.02.2022. DJANI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track