KO JE ŠIJANOV SIN VUKAŠIN KOJI JE UHAPŠEN: Zoran Gocu ostavio zbog njegove mame, a bile su NAJBOLJE prijateljice IMA DEBEO DOSIJE
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Već imao problema sa zakonom

KO JE ŠIJANOV SIN VUKAŠIN KOJI JE UHAPŠEN: Zoran Gocu ostavio zbog njegove mame, a bile su NAJBOLJE prijateljice IMA DEBEO DOSIJE

Stars -

U Zvorniku u Republici Srpskoj uhapšen je Vukašin Šijan, sin pokojnog Zorana Šijana, i Marko V, nezvanično je saznao Kurir, zbog sumnje da su učestvovali u pucnjavi na Autokomandi u Beogradu proteklog vikenda. Oni su prebačeni u ekstradacioni prtivor, što znači da će biti isporučeni Srbiji.

Javnosti je dobro poznat Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske i Zorana Šijana, koji je u braku sa Bojanom Rodić, a za Vukašina malo ko zna.

Međutim, ovo nije prvi put da se Vukašin vezuje za kriminal. Protiv sina ubijenog Zorana Šijana već je ranije podnosila krivična prijava i to Trećem osnovnom tužilaštvu zbog neovlašćenog držanja opojnih droga.

Vukašin je sin Zorana Šijana kojeg je on dobio u drugom braku sa komšinicom Goranom Zoricom, koja je ujedno bila prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske.

Vukašin Šijan, Zoran Šijan
foto: Privatna Arhiva

Zoran i Gorana su bili komšije sve do 1996. nakon čega je on odlučio da se razvede od Goce Božinovske i venča sa njom. Ona je Zoranu 1999. godine rodila sina, i to samo tri nedelje pre nego što je ubijen.

Šijanov naslednik je pre dve godine priveden sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu u kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30). Vukašin je tada osumnjičen je da je podstrekivao druga da ubije muškarca koji je pokušao da spreči divljanje ove grupe mladića.

Vukašin Šijan, Mirko Šijan, Goca Božinovska
foto: Damir Dervišagić, MUP

kurir.rs

Bonus video:

00:05

ŠIJAN I BOJANA KRSTILI SINA ZORANA: Veliko slavlje u kući u Surčinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track