OVO SU RODITELJI JOVANE JEREMIĆ: Ona im je 3. dete, a poruka koju je sad poslala TOPI SRCA! Ja sam srpsko GOSPOČE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

EMOTIVNA OBJAVA

OVO SU RODITELJI JOVANE JEREMIĆ: Ona im je 3. dete, a poruka koju je sad poslala TOPI SRCA! Ja sam srpsko GOSPOČE! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić uvek je u intervjuima isticala koliko je ponosna na svoje roditelje Olgu i Miodraga, koji su od nje "napravili ono što je danas".

Za svoj uspeh je, kako uvek ističe, zaslužna sama, a dobrim delom i njeni roditelji, koji su je učili da bude borac, čestita i poštena, te da se svojim trudom i radom bori za svoje "mesto pod suncem".

Jeremićeva neretko sa pratiocima na Instagramu deli svoje stare, porodične fotografije, a ona na kojoj pre nekoliko godina pozira sa majkom i ocem raznežila je mnoge.

"Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi - isključivo GOSPODSKI. Jesam treća, ali sam 3. sreća. Zlatna. I NISAM MEZIMICA, mada će se tata ljutiti kad to kažem jer on ističe kontra. Ja sam OSVAJAČ. Gospoče. Srpsko gospoče", napisala je Jovana na Instagramu.

Objavu je komentarisala i oduševljena pevačica Ana Nikolić.

Inače, njeni roditelji početkom meseca proslavili su 48 godina braka.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:34

Evo kako Jovana Jeremić priča sa ćerkom, spomenula joj i tatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja