ORO NAJVEĆA PTICA! KO JE OZLOGLAŠENA STARLETA? Mimi bila u zatvoru zbog prostitucije, pretukla brata, saslušana zbog Velje Nevolje
Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

problemi sa zakonom

ORO NAJVEĆA PTICA! KO JE OZLOGLAŠENA STARLETA? Mimi bila u zatvoru zbog prostitucije, pretukla brata, saslušana zbog Velje Nevolje

Stars -

Milica Živanović, starleta i bivša učesnica rijalitija, uhapšena je i upućena na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju.

Ona trenutno u ženskom zatvoru u Požarevcu, a prema našim saznanjima, Mimi Oro nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne zbog čega je sankcionisana.

Mimi Oro
foto: Dado Đilas, Stefan Jokić, Profimedia

Živanovićeva je više puta imala probleme sa zakonom, a javnosti je postala poznata nakon što je na pitanje: "Koja je najveća ptica?", odgovorila: "Oro".

Milica je učestvovala i u rijalitiju "Parovi", a posle toga se povukla iz javnosti. Međutim, s vremena na vreme nalazila se u žiži interesovanja zbog burnog života.

Starleta je 2019. godine privedena nakon što ju je prijavio rođeni brat Lazar Živanović (25), koji je u prijavi optužio sestru da ga je pretukla.

- Njen brat živi u Jagodini, ali je poslednjih oko mesec dana bio kod nje sa devojkom. Došlo je do svađe koja je kuliminirala u tuču. Lazar je imao vidljive povrede - pričao je izvor tada za Kurir.

Mimi Oro
foto: Shutterstock, Aleksandar Jovanović Cile

Mimi je tokom godina polako vadila silikone i vraćala se nešto prirodnijem izgledu, a kako se, na sve to, odrekla i prepoznatljive tamne kose i prešla u tabor plavuša, nju danas malo ko povezuje sa devojkom sa klipova koji izazivaju lavinu smeha na Jutjubu.

Živanovićeva je pre nekoliko godina bila pod optužbom da se navodno bavila elitnom prostitucijom, kažnjena je na ponovljenom suđenju sa 60.000 dinara, pisao je Alo od izvora u Prekršajnom sudu u Beogradu. Ona je prvobitno osuđena na osam dana zatvora i izdržala je polovinu kazne.

- Živanovićevoj nije svejedno što je i novom presudom oglašena krivom za prostituciju, ali joj je laknulo što zatvorski krevet neće morati da je žulja još četiri dana. Međutim, protestuje zbog toga što se nije suočila sa klijentima koji tvrde da su bili sa njom i inspektorom koji ju je prijavio, ali i što sada ima i „diplomu“ prostitutke - pričao je izvor.

Mimi Oro
foto: Printscreen

Takođe, prošle godine je zajedno sa Tijanom Ajfon privedena u SBPOK zbog sumnje da su bile česte gošće Veljka Belivuka u šteku njegove kriminalne grupe na stadionu u Humskoj.

Mimi Oro, Velja Nevolja
foto: Kurir, Starsport©

Kurir.rs/Lj.S/I.B.

Bonus video:

01:01

Tijana Ajfon potkačila Lunu Đogani! Rekla voditelju da je ne vuče za jezik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja