ĐORĐE JOŠ NIJE NI PROŠLOST, A VEĆ ZAPROŠENA: Anastasiju posle nastupa u Parizu sačekao MISTERIOZNI mladić, njen odgovor ga ohladio
Foto: Privatna Arhiva

visok, mlad, lepo obučen

ĐORĐE JOŠ NIJE NI PROŠLOST, A VEĆ ZAPROŠENA: Anastasiju posle nastupa u Parizu sačekao MISTERIOZNI mladić, njen odgovor ga ohladio

Stars -

Pune četiri godine mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović prisutna je na muzičkoj sceni Srbije, a 12. mart 2022. ostaće joj zauvek u sećanju. Prvi profesionalni nastup Tasa, kako je od milošte zovu mnogi, održala je u svom omiljenom gradu Parizu i dok je razmišljala kako će se rešiti pozitivne treme, kao i o pevanju i stajlingu za ovo veče, nije ni slutila da će biti i zaprošena.

Anastasija Ražnatović
foto: Privatna Arhiva

Kako Alo! saznaje od jednog posetioca ovog koncerta, svima je za oko zapao zgodan mladić sa ogromnim buketom cveća koji je pažljivo pratio ceo nastup.

00:30

Prvi nastup Anastasije Ražnatovic u Parizu

Publiku na Anastasijinom nastupu činili su mahom mladi ljudi, ali ovaj mladić se svojim izgledom razlikovao od ostalih - počinje izvor.

- Visok, zgodan i mlad, lepo obučen, sa ogromnim buketom ruža slušao je i gledao Anastasiju kao opčinjen. Kada se nastup završio, Anastasiju su sačekali fanovi koji su želeli da se fotografišu sa njom, a ona je strpljivo delila autograme i fotografisala se sa svima. U redu je bio i mladić sa buketom. Činilo se da će joj samo predati cveće i fotografisati se s njom, međutim, kada je došao na red, on joj je poljubio ruku, predstavio se i zaprosio je. Rekao joj je da je oduševljen njom, njenim likom, delom, da je dugo prati preko medija i da bi voleo da ostatak života provede upravo s njom.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Izvor navodi da su prisutni bili pomalo šokirani, ali da se mlada pop zvezda nije dala zbuniti niti uplašiti, pa je na neki način prihvatila ovu igru.

- Anastasija se samo nasmejala, uzela je buket i zahvalila se na ponudi, dodala je da nije spremna za udaju i da je sada fokusirana samo na svoju karijeru. Fotografisala se sa šarmantnim mladićem i rastali su se u dobrom raspoloženju - priča izvor.

Potrošila sam ceo honorar

Anastasija Ražnatović nije htela da govori o honoraru koji je zaradila za svoj prvi koncert, ali je priznala da ga je gotovo unapred i potrošila.

- Sve sam obišla u Parizu. Prva gaža treba da se potroši na sebe ili prijatelje, i to sam pravilo ozbiljno poslušala. Mislim da sam je čak i potrošila, šalim se. Išla sam u šoping, volim u Parizu da pazarim, zaista ima svega i svačega, nisam uopšte gubila vreme - rekla je pevačica.

Otpevala četiri Cecine pesme

Anastasijin repertoar za njen prvi koncert činile su sve pesme koje je do sada snimila, ali je dopunjen i pesmama njenih kolega, koje je s timom pažljivo birala. Od hitova svoje mame Cece je otpevala čak četiri pesme i to: „Beograd“, „39,2“, „Zamalo“ i „Plan B“.

1 / 8 Foto: Privatna Arhiva

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:17

Anastasija Ražnatović otputovala u Pariz sa tetkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track