JA MU NISAM ŽENA! Ljupka Stević ovako reagovala na pomen GENERALA Simića, a evo da li se čula sa njim i u kakvom su ODNOSU!
Foto: Marina Lopičić, ATA images, Damir Dervišagić

ISKRENA

JA MU NISAM ŽENA! Ljupka Stević ovako reagovala na pomen GENERALA Simića, a evo da li se čula sa njim i u kakvom su ODNOSU!

Stars -

General Dragiša Simić pre oko mesec dana doživeo je infarkt, zbog čega hospitalizovan na VMA. Simiću je ugrađen stent, a on je tada za medije otkrio da je operacija dobro prošla, te da da je njegovo stanje stabilno.

Pevačica Ljupka Stević, sa kojom je Simić dugi niz godina bio u emotivnoj vezi koja se raspala na vrlo buran način, tom prilikom bila je u šoku kada je saznala šta se desilo.

Sada se oglasila za Pink.rs i otkrila da li se sa Simićem ipak čula u međuvremenu, kao i da li je možda došlo do nekih promena u njihovom odnosu.

Ljupka Stević, Dragiša Simić
foto: Mondo/Stefan Stojanović, ATA images

- Ja mu nisam žena, pa ne bih da odgovaram na pitanja o njegovom zdravstvenom stanju. Nisam upućena u to kako je sada, nemamo kontakt. Što se mene tiče, to je davno završena priča, tačka je stavljena, a ja sam krenula svojim putem i to je to. Nas više ništa ne spaja, tako da niti sam se raspitivala, niti mi neko javlja kako je sada. Sve najbolje svim dobrim ljudima na ovom svetu - poručila je Ljupka.

Ljupka Stević, Dragiša Simić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:28

Ljupka Stević dala Ceci savet nakon raskida sa Bogdanom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track