02:09

Suzana mančić ŠOKIRALA priznanjem o svom mužu: Progovorila o intimnim odnosima u braku

NEVERICA

SUZANA MANČIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM O MUŽU! Progovorila o intimnom odnosu u braku: GLASNO REKLA ONO ŠTO SVI KRIJU

Stars -

Voditeljka Suzana Mančić, poznata kao "Loto devojka", otkrila je više o svojim odnosima sa njenim mužem Simeonom Ocomokosom.

Loto devojka je istakla da ju je Simeon odvratio od toga da ode u Grčku i navela je da je to bio dobar potez.

- Da smo se upoznali kao momak i devojka, ja bi verovatno otišla u Grčku i ne bi se vraćala. Ja u zrelim godinama sa decom, familijom, prijateljima, karijerom i imovinom, sve je to ovde. Sad ja to sve treba da ostavim i odem tamo gde imam samo njega. Na tom tasu stalno vibrira onaj jezičak. On je čovek koji krvavo radi od ujutru do uveče i ja bi verovatno poludela tamo. On je mene od početka dobro procenio, iako sam ja tom trenutku htela da se udajem za njega odmah, rekao je tada: "Mancic, šta ćeš ti da radiš ovde. Tebi će biti dosadno. Posle 6 meseci ćeš hteti da me ostaviš i onda ću ja da se ubijem" - rekla je Suzana u Sceniranju na Kurir televiziji.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

Dodala je da im je brak dobar, ali da im fali malo romantike.

- Volimo se mi, ali ne na taj način kao kad smo bili mladi i ludi od ljubavi. Sada je to jedan bračni odnos, volimo se, poštujemo se. Možda nam nekad zafali romantike, ali Bože moj život je takav - rekla je Suzana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:04

Suzana Mančić progovorila o privatnim snimcima : HTELA SAM DA SE UBIJEM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track