UMETNICA MORA BITI ZDRAVA, ALI SA TRILERIMA! Jana Todorović otpevala Konstraktinu pesmu, mreže se USIJALE zbog NARODNJAČKE verzije
Foto: Sonja Spasić

HAOS

UMETNICA MORA BITI ZDRAVA, ALI SA TRILERIMA! Jana Todorović otpevala Konstraktinu pesmu, mreže se USIJALE zbog NARODNJAČKE verzije

Stars -

Folk pevačica Jana Todorović otkrila je da je pratila Izbor pesme za Evroviziju, kao i da joj se pobednička numera "In corpore sano", koju izvodi Ana Đurić Konstrakta, toliko dopala da je već peva na nastupima, ali na svoj način.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Instagram

- Stvarno mi se sviđa pesma, dopala mi se na prvo slušanje - priznala je Jana, pa pokazala da zna Konstraktine plesne pokrete, tačnije one koje izvodi šakama.

Konstrakta, Ana Đurić
foto: ATA images

Folkerka je potom pred kamerama Red televizije demonstrirala kako izvodi ovu pesmu, a mnogi su se nasmejali kada su prepoznali Janin upečatljivi triler i vibrato u glasu, te je numera zvučala znatno drugačije nego u originalu.

- Malo sam je izmenila, pa je pevam u narodnjačkom stilu i na nastupima, traže mi je ljudi - rekla je Jana pred nastup, spremna da se lati mikrofona. Snimak je postao viralan na mrežama.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:50

Jana Todorović u Pulsu Srbije objasnila šta znači reč iz njene nove pesme čikšeh

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track