DARA BUBAMARA NA IZGLED POTROŠILA OKO 45.000 EVRA: Pevačica promenila lični opis, evo koje je sve ESTETSKE ZAHVATE uradila!
Foto: Printskrin/Instagram

SVE ZA IZGLED

DARA BUBAMARA NA IZGLED POTROŠILA OKO 45.000 EVRA: Pevačica promenila lični opis, evo koje je sve ESTETSKE ZAHVATE uradila!

Stars -

Novi izgled pevačice Dare Bubamare ne prestaje da intrigira javnost, a mnogi se pitaju koliko je folkerka novca dala na sve estetske zahvate da bi ovako izgledala.

Dara Bubamara
foto: Kurir Televizija

Kada se početkom devedestih pojavila na sceni Dara Bubamara bila je devojčurak plave kose koji je plenio harizmom. Tada je bila znatno mršavija, i njene prirodne grudi bile su dosta manje od onih kakve ima danas i koje ponosno ističe.

Dara Bubamara
foto: Privatna arhiva

Dara je silikone u grudi stavila prvi put pre desetak godina, i kako je sama govorila menjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica "sedmica", a učestale intervencije na grudima folkerku su koštale oko 15.000 evra!

Dara Bubamara
foto: Instagram

- Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala - govorila je Dara za domaće medije.

Dara Bubamara
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica je pre 4 godine šokirala javnost kada je do medija stigla informacija da je za nov osmeh iskeširala 18.000 evra. Kako se tada pričalo, Dara je nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta, po sopstvenom priznanju, a poslednja korekcija na usnama, prema pisanju medija bila je pre nekoliko meseci, dok se zabavljala sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Dara Bubamara
foto: ATA Images

Najnovije fotografije ove folkerke svedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvideti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove "sitne" kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na 6 meseci kako bi lice izgledalo negovano.

Operacija nosa koju je Dara priuštila sebi, promenila je lični opis pevačice, kažu komentari sa društvenih mreža. Tik pre nego što će još jednom predstaviti svoje novo lice, Dara je boravila u Turskoj, pa su mnogi pomislili da je baš na nekoj od tamošnjih klinika "otišla pod nož" i smanjila nos. Ovaj zahvat u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra.

Nadogradnja kose

Dara Bubamara poznata je po tome da često menja frizuru. Jedna je od prvih pevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja.

U poslednje vreme, pevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 evra po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 evra!

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

02:56

Dara Bubamara ponovo progovorila o ukradenoj pesmi i Evroviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track