MALA DŽEJLA VIŠE NIJE MALA! Ramovićka zapalila Milano, od smerne Zvezde Granda do VAMP DEVOJKA! Šerifovićka će da odlepi
Foto: Printscreen/Instagram

lepa goraždanka

MALA DŽEJLA VIŠE NIJE MALA! Ramovićka zapalila Milano, od smerne Zvezde Granda do VAMP DEVOJKA! Šerifovićka će da odlepi

Stars -

Pevačica Džejla Ramović sa 16 godina pobedila je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" , gde joj je mentor bila Marija Šerifović.

Džejla uskoro puni 20 godina, a nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim izgledom. Mnogi su joj predviđali blistavu i uspešnu karijeru, međutim ona se ipak odlučila da prednost prvo da obrazovanju.

Kada se tek pojavila u pomenutom takmičenu, Ramovićeva je uglavnom bila u svedenijim odevnim kombinacijama, međutim, čini se da je s godinama promenila svoj stil i mnogi ne bi mogli da se načude kako se od simpatične devojčice, pretvorila u vamp devojku.

Naime, Džejla je na svom Instagramu podelila fotografiju sa putovanja i oduševila sve svojim stajlingom i izgledom. Ona se trenutno nalazi u Milanu, prestonici mode, a sudeći po njenim stajlinzima i odevnim kombinacijama možemo zaključiti da veoma vodi računa kada je u pitanju moda.

U kratkom ciklama sortsu, koji je uparila sa cipelama, istakla je duge i vitke noge, a poseban efekat dala je sa jarko zelenim džemperom. Mnogi je ne bi prepoznali sa početka karijere, jer je Džejla veoma promenila svoj stil, a trenutno važi za jednu od najstilizovanijih mlađih pevačica na našoj javnoj sceni.

"Lepotica" , "Modna ikona" , "Vau" , samo su neki od komentara koji su se našli ispod njene fotografije.

Džejla Ramović
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:15

Džejla Ramović nikad nije bila ovako provokativna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track