ĐOKOVIĆ I MILICA PAVLOVIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Otkriveni detalji susreta pevačice i NAJBOLJEG TENISERA: Povezali se i na mrežama
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Shutterstock

BILI NA RUČKU

ĐOKOVIĆ I MILICA PAVLOVIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Otkriveni detalji susreta pevačice i NAJBOLJEG TENISERA: Povezali se i na mrežama

Stars -

Pevačica Milica Pavlović svojevremeno je pričala kako je sanjala svetskog šampiona tenisa, Novaka Đokovića, a sada je navodno i ostvarila svoje snove.

Milica Pavlović
foto: Kurir Televizija

Novaka Đokovića na Instagramu prati više od deset miliona ljudi, dok on prati svega njih 1.268, među njima i Milicu Pavlović. Đoković se zainteresovao za "se*si sinjoritu" pošto je javno ispričala da ga je sanjala!

Novak Đoković
foto: EPA

- Ljudi, da li verujete da sam sinoć sanjala kako sam prošla pored Novaka i tražila mu autogram?! I čovek nije hteo da mi da autogram, pobegao je od mene! Što li sam to sanjala?! - ispričala je nedavno pevačica, koju je odmah potom Đoković zapratio na Instagramu! - pričala je ona.

Kako se saznaje, Milica i Novak su su u međuvremenu upoznali, čak su bili i na ručku! - Milica je komšija sa Đokovićima u novobeogradskom naselju Vest 65. Jednom su se slučajno našli zajedno u restoranu kod pevača Saše Kovačevića i tad su se upoznali. To, međutim, nije bio njihov jedini susret. Otad, kad god bi se sreli, otišli bi na piće, a jednom su bili i na ručku - priča izvor i dodaje da je Pavlovićeva njegov veliki fan:

Milica Pavlović, Paparazzo
foto: Damir Dervišagić

- Ona oduvek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve. Mnogo se nervirala kad je deportovan iz Australije i oduševila se kad je videla da ju je zapratio pošto je javno ispričala san o njemu! - navodi izvor.

Pored Milice, Đoković je počeo da prati i hrvatsku pop zvezdu Severinu Vučković, koja je javno priznala da ga obožava. "Čestitam na svim pobedama. Ne samo sportskim, nego i životnim. Čast je živeti u vreme Novaka Đokovića", napisala je nedavno Seve teniseru ispod jedne fotografije, posle čega ju je on zapratio na Instagramu.

Severina, Severina Vučković
foto: ATA Images, Damir Dervišagić

Kako saznaje Informer, postoji mogućnost da i Severina postane Noletova komšinica! Ona je nedavno viđena kako razgleda stanove upravo u Vestu 65, gde Đoković živi.

Prija mu pevala na uvce

Nole na Instagramu prati i Aleksandru Prijović, koja je u nekoliko navrata navijala za njega iz VIP lože na "Srbija openu" u Beogradu. Pevačica je prisustvovala i slavljima koja su organizovali Novakovi roditelji Dijana i Srđan povodom njegovih pobeda na svetskim turnirima.

- Poznajem Novaka, divan je čovek i fenomenalan sportista. Pevala sam i na njegovim privatnim slavljima. Uvek smo se lepo proveli - kaže Prija.

Aleksandra Prijović
foto: Ata images

Kurir.rs/S.M./Informer

Bonus video:

04:20

Milica Pavlović bacila oko na pevača: On mi se dopada, volim mlađe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja