ILIĆEVA NEKADAŠNJA LJUBAVNICA GUBI KOSU ZBOG STRESA?! Antonovićka ima pečate po glavi, OVO kaže o MIROSLAVU I SUĐENJU ZA OČINSTVO
Foto: ATA images

stigla na suđenje

ILIĆEVA NEKADAŠNJA LJUBAVNICA GUBI KOSU ZBOG STRESA?! Antonovićka ima pečate po glavi, OVO kaže o MIROSLAVU I SUĐENJU ZA OČINSTVO

Stars -

Mirjana Antonović godinama vodi sudski proces protiv Miroslava Ilića kog je njen sin Devin tužio u nameri da dokaže očinstvo.

poznati, aerodrom, Mirjana Antonović
foto: ATA images

Antonovićeva je doputovala u Beograd kako bi prisustvovala izricanju presude, a na aerodromu ju je sačekala prijateljica, koja je ujedno i najbolja drugarica Lepe Brene.

Mirjanu je prilikom napuštanja aerodroma uslikao fotoreporter, a kako je spustila glavu, moglo se uočiti da ima problem s opadanjem kose. Antonovićka je očigledno počela da gubi kosu, a najverovatije je uzrok tome preveliki stres. Moguće je da ja reč o alopeciji, odnosno oboljenju kože glave, usled čega i dolazi do gubitka vlasi.

Mirjana Antonović
foto: ATA images

Mirjana je za Nova.rs dala izjavu o suđenju koje je čeka za nekoliko dana.

"Bez obzira šta se desi na suđenju, ovo nije kraj. I dalje se nastavlja borba za promenu zakona, da se prestane sa ugrožavanjem i uništavanjem porodice. Deca su ugrožena, nemaju pravnu zaštitu. Mora da se donese zakon za obavezan DNK za utvrđivanje očinstva. Što se tiče suđenja, ne smem da kažem nijednu jedinu reč, jer imam zabranu. Da smo u Sjedinjenim američkim državama, pričali bismo, ali ovde ne smemo. Kada se završi suđenje, moći ćemo da pričamo".

Mirjana Antonović
foto: ATA images

Podsetimo, Devin je uspešan anesteziolog. Inače, Miroslav Ilić bio je oženjen kada mu se desila afera sa Mirjanom, a i danas je u braku sa Gordanom, sa kojom ima dvoje dece.

Devin Antonović, Mirjana Antonović, Miroslav Ilić
foto: ATA Images, Nemanja Nikolić, Shutterstock

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:16

Mirjana Antonović nasmejana u kratkoj bundi stigla na sud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track