EDITA ARADINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O NOVOM ZETU! Pevačica priznala u kakvom je odnosu sa SESTROM: Ona sada ima svoj ŽIVOT!
Foto: Printscreen/ Instagram

ISKRENA

EDITA ARADINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O NOVOM ZETU! Pevačica priznala u kakvom je odnosu sa SESTROM: Ona sada ima svoj ŽIVOT!

Stars -

Pevačica Edita Aradinović uveliko nastupa i ostavlja bez daha prisutne, a sada je progovorila i o zetu.

Edita Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

- Imam ljude koji rade za mene, a i sama sam osetila potrebu da promenim nešto kod sebe, s obzirom da imam uvek istu frizuru i boju, sad mi se igra malo. Promenila sam i repertoar jer mi se u poslednje vreme baš slušaju narodnjaci, tako da sam malo ponarodnjačila repertoar - priča Edita u emisiji "Premijera", a onda je progovorila o Indi Aradinović:

- Indi sada ima svoje vreme, živi svoj život i san koji je oduvek želela, a to je da bude voljena i sa svojim partnerom. Njoj je trenutno najlepšte i ne mora uopšte da se bavi poslom i bude u ludilu kao što sam ja. Svakako da je i ona nešto novo pripremila, ali to ćete čuti kada ona bude želela. Ja bih uživala da sam na njenom mestu i da sam toliko voljena. Imamo sjajan odnos i zet mi je prava desetka moram da kažem - zaključila je Edita.

Edita Aradinović
foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:07

Edita se skinula u gaćice i zaplesala ispred ogledala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track