ZA 12 DANA SMRŠALA 8 KG JER JEDE KAO PRAČOVEK! Ujutru popije čašu mlake vode s limunom i ovom soli, a uveče samo 200 g ovog mesa!
Foto: ATA Images

odlazi u nutrioniste

ZA 12 DANA SMRŠALA 8 KG JER JEDE KAO PRAČOVEK! Ujutru popije čašu mlake vode s limunom i ovom soli, a uveče samo 200 g ovog mesa!

Stars -

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić smršala je osam kilograma za samo 12 dana! Rijaliti zvezda rešila je da se izgladnjuje kako bi skinula višak kilograma. Ona je otkrila da jede samo jednom dnevno, i to po 200 grama mesa, testenine ili rižota.

- Reč je o autofagiji, smem da jedem samo jednom dnevno. Za 12 dana smršala sam osam kilograma. Imala sam 68 kg i taj višak mi se najviše video na rukama. Sada mi se telo izmenilo, prezadovoljna sam! - započinje priču Iva i dodaje da se tu neće zaustaviti.

Iva Grgurić
foto: Damir Dervišagić

- Bitno je da ne razmišljate o hrani kako biste postigli cilj. Moj cilj je da imam 58 kilograma i baš sam blizu njegovog ostvarenja. Nemam celulit, puna sam energije i, što mi je najbitnije, gubim kilažu. Pošto sam u horoskopu tvrdoglavi Bik, kako sam krenula, spašću na 50 kilograma!

Redovno trenira

Iva nam je otkrila šta sme da je de i pije dok se pridržava ove vrste dijete.

- Ustajem u osam ujutru i odmah popijem čašu mlake vode sa limunom i malo himalajske soli. Onda imam jak trening, tokom kog pijem kiselu ili običnu vodu s limunom. Posle toga volim da popijem kafu. To je sve što unesem u organizam do osam sati uveče - kaže Grgurićeva i otkriva šta se nalazi na njenom meniju.

- I praistorijski ljudi su jeli ovako kao ja - jednom dnevno, jer su danju lovili da bi uveče imali obrok. Moj obrok najčešće čini samo 200 grama crvenog mesa, dosta salate i kriška hleba. Ponekad umesto toga pojedem 200 grama testenine ili crnog rižota sa plodovima mora. Uz obrok pijem dosta tečnosti, a posle toga ne jedem ništa 23 sata!

Jabuka zavarava glad

Iva ima savet za one koji žele da krenu njenim stopama, ali ne mogu da izdrže toliko dugo bez hrane. Savetujem im da pojedu dve jabuke, time će zavarati glad - priča rijaliti zvezda, koja je tokom ove dijete rešila da promeni profesiju: Želim da pomažem ljudima da sm šaju. Rešila sam da se školujem za nutricionistu!

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:14

Iva Grgurić pokazala brutalnu figuru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track