UPRKOS SVEMU, U INAT SVEMU! Ana Bekuta PRVI PUT nakon MRKINE SMRTI donela odluku koja je iznenadila njene prijatelje! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

iznenadila

UPRKOS SVEMU, U INAT SVEMU! Ana Bekuta PRVI PUT nakon MRKINE SMRTI donela odluku koja je iznenadila njene prijatelje! (FOTO)

Stars -

Proleće je stiglo svima, ali nekima je ipak potrebnije nego drugima. Na primer, proleće koje bi pevačici Ani Bekuti (62) konačno donelo mir ne podrazumeva samo kalendarsku ili meteorološku kategoriju, već je i ono koje se tiče duše, nakon što je dugo u srcu zimovala otkako je otišao njen dugogodišnji partner Miliutin Mrkonjić pre četiri meseca.

Ana Bekuta
foto: ATA Images

Zato nova objava Ane Bekute uliva ohrabrenje da će proleće njoj doneti preko potrebno emocionalno poboljšanje i duhovni mir i zbilja se čini da je spremna da nastavi s punim optimizmom.

- "Biće proleća i sunca - uprkos svemu, u inat svemu, protiv svega i svakoga što se suprotstavlja životu" - citirala je pevačica poznatu rečenicu Duška Radovića i zatim svojim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" čestitala početak najlepšeg godišnjeg doba.

Objava Ane Bekute naišla je na mnogo reči podrške i odobravanja jer su verovatno i mnogi njeni pratioci prepoznali da ovakav stav znači da je pevačica nakon više meseci tugovanja rešila da okrene novi list i vrati osmeh na lice.

Da podsetimo, Ana se nakon Mrkine smrti zavetovala da će napraviti podužu medijsku pauzu i još uvek se drži tog obećanja.

Milutin Mrkonjić, Ana bekuta
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.M./Story

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track