DIVČEVA ĆERKA IMA TRAUMU ZA ČITAV ŽIVOT: Muvao je Saveljić, Vlada ga PRETUKAO usred restorana, a Petra sad šalje JAKU PORUKU
Foto: Dado Đilas, Printscreen/Instagram

skandal koji je tresao balkan

DIVČEVA ĆERKA IMA TRAUMU ZA ČITAV ŽIVOT: Muvao je Saveljić, Vlada ga PRETUKAO usred restorana, a Petra sad šalje JAKU PORUKU

Stars -

Petra Divac, usvojena ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, našla se u centru skandala kada joj je fudbaler Niša Saveljić (51) slao poruke i udvarao joj se, o čemu je Kurir prvi pisao.

Mlada Petra, koja je inače aktivna na društvenim mrežama, posle dužeg vremena se oglasila na Instagramu i poslala jaku poruku.

"Kada kriviš žrtvu, podržavaš zlostavljača", objavila je Petra, i našla se u krugu ženske solidarnosti.

Petra Divac
foto: Printscreen

Podsetimo, njen otac proslavljeni košarkaš Vlade Divac pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijateljka Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge, jer je muvao Petru.

Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje. Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu.

Petra Divac se posle skandala za Kurir oglasila i otkrila kroz šta je prolazila u periodu kada joj je Savaljić slao poruke, koje je pokazala i roditeljima.

"Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja", navela je između ostalog tada Petra.

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

kurir.rs

Bonus video:

02:10

DIVAC I RAĐA ZAVRŠILI U SKADARLIJI: Tamburaši im pevali Olivera, Bajagu i Halida na uvce (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track