NIJE PRVI PUT DA RADI MANOJLOVIĆ SEVAJU GAĆICE! Pevačica često pokazuje MEĐUNOŽJE, ne mari ni za Harisa! Na njoj se sve OCRTAVA!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Dragan Kadić

HIT FOTKE

NIJE PRVI PUT DA RADI MANOJLOVIĆ SEVAJU GAĆICE! Pevačica često pokazuje MEĐUNOŽJE, ne mari ni za Harisa! Na njoj se sve OCRTAVA!

Stars -

Pevačica Rada Manojlović našla se u centru skandala kada je na društvenim mrežama isplivao video snimak na kom ona navondo na sebi nema gaćice.

Pevačici ovo nije prvi put da izaziva pažnju da li ili ne nosi donji veš. Ona je čak jednom prilikom rekla da ispod haljine ne nosi veš, a onda je navela da se samo šalila.

Rada Manojlović
foto: Printscreen/Twitter

Pevačica Rada Manojlović je u više navrata, kada je bila gost kod Ognjena Amidžića, obukla prekratku haljinu, pa je tom prilikom pokazala previše, a kamere su sve to zabeležile.

Ognjen je od nje tada zatražio da ustane, a tom prilikom Radi su "sevnule" gaćice.

Rada Manojlović, Rada ManojloviC
foto: screenshot pink tv

Rada Manojlović je takođe poznata kao neko ko voli da nosi uske stvari i da joj se sve ocrtava, pa je jednom prilikom uslikana i u tom izdanju.

Rada je jednom prilikom pred publiku stala u belom šorcu, koji je njenu "cica macu" izbacio u prvi plan. Bio je toliko tesan da se sve ispod njega ocrtavalo.I dok je ona đuskala i pevala na bini, pojedini su komentarisali da je Manojlovićeva na tezgu došla bez gaćica.

Rada Manojlović
foto: Damr Dervišagić

Mnogi, posebno muški deo publike, utrkivali su se da je fotkaju iz prvog reda, a bilo je i onih koji su zamišljali kako bi izgledalo da joj se pertle na šorcu odvežu. Bez sumnje, Rada osim dobre pesme ume i na drugi način da dovede atmosferu do usijanja.

1 / 7 Foto: Dragana Udovičić

Inače, nisu nastupi jedino mesto na kojima Rada pokaže previše. Manojlovićka se i na javnim događajima i gostovanjima pojavljuje u garderobi koja skoro uvek pokaže njene atribute, a često pokaže i gaćice.

Jednom prilikom gostovala sa dečkom Harisom, a dok su nastupali, Radi su provirile crvene gaćice.

Rada Manojlović
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

04:06

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track