KURIR PAPARACO! EKSKLUZIVNO! Mlica Pavlović postala PLAVUŠA, napravila DRASTIČNU promenu, ovo je njen novi imidž!
Foto: Kurir

neprepoznatljiva

KURIR PAPARACO! EKSKLUZIVNO! Mlica Pavlović postala PLAVUŠA, napravila DRASTIČNU promenu, ovo je njen novi imidž!

Stars -

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović poznata je kao neko ko zbog svojih pesama, spotova i nastupa ume da se transformiše i iznenadi publiku raznim promenama kada je imidž u pitanju, ali ovog puta je otišla korak dalje i sve ostavila u potpunoj neverici.

Milica Pavlović
foto: Kurir

Seksi Senjoritu smo prethodnog jutra uhvatili na beogradskom aerodromu, gde se čekirala na biznis klasi i odletela za Cirih, ali smo se malo pomučili da je prepoznamo. I to sve zbog drastične promene imidža.

1 / 6 Foto: Kurir

Iako smo navikli na njen prepoznatljiv izgled atraktivne i provokativne brinete, Milica je očigledno prešla u potpuno suprotni tabor i postala plavuša.

Milica Pavlović
foto: Kurir

U prvom momentu nismo bili sigurni da je uopšte reč o pevačici, ali kada smo joj se približili, bilo je jasno da nismo pogrešili u proceni – da, Milica Pavlović je definitivno plavuša. I gotovo smo sigurni da nije reč o perici, jer zašto bi se uopšte „maskirala“ za aerodrom. I to u šest sati ujutru. Budući da je pre izvesnog vremena najavila svoj četvrti studijski album, očigledno da je Pavlovićeva rešila da se potpuno transformiše za potrebe novih pesama i spotova, pa se usudila i na ovako drastičnu promenu. I priznajemo, na prvi pogled je neprepoznatljiva, ali na drugi – odlično joj stoji.

Milica Pavlović
foto: Kurir
Milica Pavlović
foto: Kurir

Izgleda sveže, drugačije i spremno za nove projekte i pobede. Doduše, mi smo je zatekli u jutarnjem i opuštenom izdanju. Nema sumnje da će utisak biti drugačiji kada je ovako plavu prvi put ugledamo na sceni. Ako je uopšte prepoznamo.

„Vodimo ljubav, a ne rat“ Sem nove boje kose, na Milici smo primetili još jedan mali, ali važan detalj. Na majici koju je nosila ispisano je „Vodimo ljubav, a ne rat“. Potpuno je jasno da je poruka u skladu sa aktuelnim dešavanjima u svetu, kao i pevačicin stav na tu temu.

Milica Pavlović
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

04:20

Milica Pavlović bacila oko na pevača: On mi se dopada, volim mlađe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja