MISLILA SAM DA ĆU UMRETI, IMALI SMO MNOŠTVO NEVOLJA Nada Blam držala OZLOGLAŠENU diskoteku NANA, u njoj se dešavala KRVAVA UBISTVA
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić

zločini koji su šokirali sve

MISLILA SAM DA ĆU UMRETI, IMALI SMO MNOŠTVO NEVOLJA Nada Blam držala OZLOGLAŠENU diskoteku NANA, u njoj se dešavala KRVAVA UBISTVA

Stars -

Glumica Nada Blam pored mnogobrojnih uloga koje je ostvarila u pozorištu i na televiziji, bila je i vlasnica ozloglašene diskoteke "Nana" koja je devedesetih godina bila poznata kao mesto obračuna klanova.

Nada je u jednom intervjuu priznala da je u tom periodu imala mnogo novca, ali uz to i brdo problema i otkrila da više nikada ne bi držala diskoteku.

Nada Blam
foto: Printscreen/Magazin In

„Imali smo mnogo novca, ali i mnoštvo nevolja. Bilo je i onih situacija kakve čitate u štampi. Zaista sam se našla u nebranom grožđu, nisam ni znala da takve stvari postoje. Išla sam u muzičku školu, pa na Akademiju i odjednom sam postala vlasnica kafića. Mislila sam da ću umreti. To nije posao koji sam umela da radim. Sada bih umela, ali ne želim. Nikada više!“, rekla je Nada.

Glumica je ispričala da je najradosnija bila kada ode u neki drugi kafić, jer ona nije vlasnik tog lokala.

„U doba kada smo on i ja otvorili čuvenu diskoteku Nanu, ona je bila jedna od najpoznatijih u Jugoslaviji. Tamo sam upoznala mnogo ljudi i jedan život koji mi je pre toga bio stran. U jednom trenutku bila sam begunac i imam rupu u glumačkoj biografiji kada se nisam bavila umetnošću. Posle svega toga, mogu da kažem kako sam najradosnija kada odem u neki kafić, naručim kafu, platim, izađem, a kafić nije moj“, navela je Nada svojevremeno.

Nada Blam
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:32

KAKAV BLAM! SAŠA MATIĆ ZABORAVIO TEKST SVOJE PESME: Pevačeva reakcija će vas nasmejati do suza!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track